O čemu pričati sa devojkom

O čemu pričati sa devojkom?

Većini muškaraca treba dosta vremena da se odluče na prvi korak  kada su u pitanju devojke, a taj korak je da li i kako prići…Medjutim, kada se završi taj prvi korak i dečko priđe, sta onda ? O čemu pričati sa devojkom ? Konstantna tenzija – da li ce ispasti glup, da li će ga devojka odbiti zbog nečega što će reći, da li će je nasmejati ili će ga posuti pićem, da li ima dečka i da li to uopste treba pitati devojku ? Odmah ću vam dati odgovor na to – NE ! U trenutku kada je devojka dozvolila da joj priđete, nezavisno od toga da li ima dečka ili ne, znači da gradi određenu simpatiju prema vama, zato, nemojte upropastiti trenutak, već polako krenite u akciju. Budite pre svega ono što jeste, bez glume i drame i verujte, žene više ‘’ne padaju’’ na tužne price iz detinjstva I težak zivot. Budite samouvereni, jaki, vredni pažnje… Stav koji zauzmete na počeku, nemojte menjati, jer će devojka odmah pomisliti da ste, žargonski rečeno, ‘’ženskaroš’’, koji bi sve uradio da ne ode sam kući. Koliko muskarci misle da su devojke komplikovane, one su toliko jednostavne. Devojke odaju mali signali – pogled, osmeh, grickanje cevčice (ako ste u klubu)… Ako želite kombinaciju – recite to! Ako ipak, niste takav tip muškarca, već želite nešto ozbiljnije – recite to! Devojka će ceniti iskrenost i odmah će vam reći šta ona želi. Ali, da biste došli do tog dela i saznali o čemu pričati sa devojkom,  pročitajte ostatak ovog članka u kome ću pisati o čemu je najbolje pričati sa devojkom ako ste u klubu, na prvom sastanku, u vezi  I čak na facebook-u.

O čemu pričati sa devojkom

O čemu pričati sa devojkom u klubu?

Vikend, izašli ste u klub sa društvom, svidela vam se devojka. Šta radite ?

  1. Pratite male signale.
  2. Priđite devojci.
  3. Započnite razgovor !

 

Prvi korak je već opisan u uvodu, pa nećemo ponavljati. Što se tiče drugog koraka, prilazak devojci treba da bude jako spontan, na primer, ugledali ste druga iz škole i prilazite da se pozdravite, onda ugledate nju, ‘’bacite’’ osmeh, ako uzvrati, vaša je.

Treći i najvažniji korak, o čemu pričati sa devojkom u klubu ?

  1. Dok pričate sa njom, ne gledajte okolo, gledajte SAMO nju. U oči ili usne.
  2. NIKADA ne kupujte piće čim pridjete, neobavezno ćaskanje je uvek dobrodošlo. A kada kupujete piće, ne kupujte samo njoj, već i njenim drugaricama, jer ćete time pokazati da ste dzentlmen. Verujte, ako se svidite njenim drugaricama, onda ste već na pola puta.
  3. Ne zovite je da ide sa vama kući. Ako je toplo, odvedite je u šetnju, a ako je hladno otpratite je do kuće.

Devojke u suštini ne vole da razgovaraju dok su u klubu, one su tu došle da se provedu, naravno uvek ima izuzetaka i devojaka koje sede i gledaju u telefon. Takve devojke, znajte, već imaju dečka, jako ljubomornog dečka. Ako pak, nema drugog izlaza, već morate ostati unutra, počnite sa osnovnim pitanjima. Odakle si, da li nešto studiraš, koje si godište… Kada ti nestane inspiracije i opet se zapitaš o čemu pričati sa devojkom u klubu, gde je jako glasna muzika, znaj da je uvek  kul komentarisati muziku koja se pušta. Po njenim reakcijama i pogledima sa drugaricama ćeš shvatiti koja pesma je ‘’njihova’’, pa zaigraj sa njom. Neka to ne bude ‘’prljav’’ ples, već učini da se oseća posebnom i sigurnom. Na kraju nemoj zaboraviti da trazis broj telefona, od nje, nemoj se raspitivati okolo. I ne čekaj čuvena tri dana da se javis, nema potrebe, ženama ostavljate jako los utisak kada vas čekaju.

 

O čemu pričati sa devojkom u klubu

O čemu pričati sa devojkom na prvom sastanku ?

Prvi sastanak je JAKO bitan. Najbitnije je odabrati mesto i vreme, jer kada su oni uklopljeni na najbolji mogući način, atmosfera će biti jako pozitivna i teme za razgovor će se samo nizati, neće imati potrebe da se pitaš o čemu pričati sa devojkom na prvom sastanku.  Budite prirodni! Kada se nađete, pitajte je kako joj je protekao dan, ako nije previše stidljiva, sigurno će imati da vam ispriča nešto što ju je jako iznerviralo, tada, iako shvatite da, možda, nije u pravu, budite na njenoj strani. Najbolje je igrati na sigurno, što se prvog sastanka tiče. Pitajte je za porodicu, pokazaćete da imate ozbiljne namere sa njom. Pričajte o muzici, filmovima, serijama, vremenu, pričajte o što je više moguce jednostavnijim temama i učinite da se smeje toliko da je stomak zaboli. Tada će, definitivno, želeti da ode na još jedan sastanak sa vama.

O čemu pričati sa devojkom koja je u vezi ?

Devojka koja ima dečka je pristala da izadje sa vama, a vi razmišljate samo o njenom dečku. Da li je bolji od vas, zgodniji, lepši, mršaviji…Da li sve to ima neku poentu i o čemu pričati sa devojkom koja je u vezi…Zastanite, razmislite ! Da je devojci taj dečko dovoljno dobar, da li bi izasla sa vama ? Ne. Dakle, budite samouvereni i pricajte o svemu sto smo već pisali u pasusu iznad, samo, nikada, ni u kakvom kontekstu, ni kroz priču, ne pominjite njenog dečka i ne raspitujte se za njenu vezu. Ako se ponesete kao dzentlmen i svidite joj se, jako je moguće da će napustiti dečka zbog vas. Ko prvi devojci, njegova devojka.

O čemu pričati sa devojkom koja je u vezi

O čemu pričati sa devojkom na fb ?

Kada ste pročitali ovaj naslov, odmah ste pomislili na chat. Greška u startu. Ne postoji način koji nije pogrešan, kada se radi o javljanju devojci na chat-u. Ako napišete ‘’Ćao’’, ako ste zgodni kao Mariano Di Vaio, odgovoriće, ako ne, imaće samo jedan komentar : ’’Debil !’’. Možda otvori tu poruku, a mozda i ne. Sada se pitate sta onda, o čemu pričati sa devojkom na fb, kako se javiti ? Svi znamo da su devojke te koje su jako aktivne na društvenim mrežama, bar aktivnije od muškaraca, tako da je, nepogrešiv način, da se javite devojci na fb, da napravite neku šalu na njen poslednji status ili pesmu koju je izbacila. Ne smete je uvrediti, već nasmejati.

You may also like...