Naucite kako mozete osvojiti devojku Blizanca

Privući blizance zapravo uopšte nije neki težak posao ukoliko ste vi sami neko ko je energičan i avanturistički nastrojen i ako volite nove stvari. Kako su one konstantno u potrazi za uzbuđenjima i obožavaju promene, morate se potruditi da im u vezi nikada ne manjka toga, jer ne podnose bilo kakvu rutinu u odnosu i često se brzo zasite stvari koje se ne menjaju i dosadi im monotonija. Da biste osvojili jednu ovakvu, moraćete da napregnete sve svoje vijuge i uključite svoju kreativnu stranu i stalno je iznenađujete i oduševljavate nečim drugim. Možete početi od sebe i od menjanja svog izgleda -povremeno promenite frizuru, iz sportskih i kežual kombinacija pređite na elegantne, iznenadite je svojom pojavom, a zatim i postupcima; “last minute” planovi za neku večeru, odlazak u bioskop ili u noćnu vožnju do drugog grada su uvek dobra ideja kojoj nijedna neće odoleti.

Ono što ženama Blizancima pokreće sva čula i što je nezaobilazni element i oružje sa kojim krećete u osvajanje jeste dobar flert. Nemojte se zavaravati, ipak, da ćete bolje flertovati od nje jer je ona u tome nenadmašna, ali se potrudite da budete barem približno dobri. Začikavanje i nestašne igrarije su u ovom slučaju veoma delotvorne, jer je za nju ljubav igra u kojoj uživa. Nemojte se ustručavati da joj se slobodnije udvarate, udeljujete komplimente i budete pomalo dvosmisleni dok pričate s njom, a ni da je u prolazu dodirnete, obgrlite oko struka ili značajno, nestašno pogledate dok ste u žaru priče. I,što je najbitnije, kada jednom bude vaša, nemojte stajati – flertujte sa njom svakog dana kao da je prvi. Recept – uspeo!  Kako osvojiti devojku Blizanca

Baš kao i devojke Ovnovi, Blizanci su svojeglavi i pre će zauvek zaboraviti na vas nego što će vam dozvoliti bilo kakvu vrstu ograničavanja slobode, te ih uopšte nije lako ukrotiti. Izbegavajte ljubomorne scene i držite pod kontrolom svoju posesivnost ukoliko ulazite u priču sa njom, jer joj je upravo ta sloboda koju ima draža od bilo kog muškarca, te ne smete sebe pustiti da budete dovoljno budalasti da i pomislite da joj uskratite prostor koji joj je potreban. Gradite poverenje u nju ukoliko smatrate da ga zaslužuje i odagnajte od sebe bilo kakve potencijalne svađe bez razloga podstaknute ljubomorom ili vašim jakom temperamentom; izbegavajte previše ispitivanja o tome gde je, šta radi, s kim je, već od početka postavite svoj odnos tako da bude dovoljno slobodna da vam bez bojazni kaže sve to i sama,što će i vas učiniti mnogo mirnijim.

Budite joj dobar sagovornik. Blizančice su ljubitelji momaka s kojima mogu da pričaju do besvesti, a koji su pritom komunikativni baš kao i one i koji se neće libiti da slobodno ćaskaju i razgovaraju sa njihovim prijateljima i društvom, kojih je obično mnogo. Imaćete mnogo više poteškoća da se uklopite u njen svet ukoliko ste introvertni i stidljivi tip momka, ali ako vam je zaista stalo da ostavite utisak na nju, ne mora biti toliko loše i promeniti to malo. Potrudite se da pronađete zajedničke teme sa njenim prijateljima, potrudite se da im se dopadnete, a takođe i da ona to vidi i primeti vašu komunikativnost. Što se tiče razgovora sa njom, potrudite se da budete u toku sa stvarima koje nju interesuju i da govorite bez tabua,jer su one poprilično bez dlake na jeziku kada su u pitanju čak i razgovori o škakljivim temama!

Ne morate da budete preterano dobrostojeći ni da izgledate kao milion dolara da biste se dopali ženi u znaku Blizanca; mnogo bitnije i mnogo značajnije je da posedujete iskričav karakter i odličan smisao za humor. Stoga se, umesto na preterano sređivanje i na one klasične “pik-ap” fore, koncentrišite na šalu i zabavu. S vremena na vreme joj pošaljite duhovitu poruku, i-mejl, i nemojte misliti da će vam ona uzeti za zlo ako budete malo neozbiljni i detinjasti, jer je ona sama jedno veliko dete. Budite neko ko će joj popravljati raspoloženje čim vas ugleda. Ako želite da se zaljubi u vas, ispunite joj život smehom, zabavom i srećom.

Ne zaboravite – devojkama Blizancima treba avanturista koji će ih pratiti na svim ludim i zanimljivim putevima kojim će trčkarati u potrazi za uzbuđenjima. One su za onakve muškarce kakve su one same, za nekoga ko će biti spreman da prati njihov tempo i da ostvari kompromis sa svim njihovim karakternim osobinama. Smatrate li da bi to za vas bio izazov, nemojte čekati – uhvatite sebi sopstvenu malu kutiju adrenalina skrivenu u njihovom zaraznom smehu i učinite sve da ostane uz vas. Takodje mozete saznati kako osvojiti devojku Ovna , takodje kod nas mozete pronaci jos mnogo tekstova o osvajanju i muvanju djevojka..

You may also like...