Kako zavesti i osvojiti devojku Škorpiju

Ko god da je bar jednom u životu imao posla sa vatrenim Škorpijama, zna kakav je to vrtoglavi put u nepoznato. One su neko koga morate shvatiti ozbiljno i kod njih je sve crno ili belo – ne postoji sivo niti bilo kakva prelazna boja, i to primenjuju i na život. Za one dovoljno hrabre koji se upuste u priču zvanu Škorpija, nikad ne manjka novih saznanja i stvari u životu, jer se sasvim sigurno do tada nisu susreli sa nekim određenijim i samosvesnijim, ne tako lakim za “održavanje”, a opet vernim i odanim.

Kako devojke rođene u znaku Škorpije neodoljivo privlače misterije i nejasne stvari koje žele da razreše i saznaju više o njima, pravilo broj jedan je – budite mistični. Nemojte stavljati sve informacije o sebi “na izvol’te” niti otkrivati sve o sebi odjednom jer će ubrzo, saznavši sve ono što ju je interesovalo na tako lak način, postati nezainteresovana i ponestaće joj materijala za otkrivanje. Dakle, zaboravite na sindrom “otvorene knjige” – on možda pali kod nekih drugih horoskopskih znakova, ali kod Škorpije nikako. To će je mnogo više zaintrigirati, naterati je da se pomuči dok vas upozna, stoga joj budite slagalica koju će vremenom slagati. Na ovaj način ona dobija ono što najviše voli – izazov. Naravno, ovakvi postupci ne uključuju laganje o sebi – budite iskreni, samo nemojte odmah odgovarati na svako pitanje i pričati svoje porodično stablo ako vas je prosto pitala odakle ste. Ukoliko otkrije da je lažete, ili bilo kako pokušavate da je “zavrnete”, uništili ste šansu za osvajanje ove devojke – to je sigurno. Pored toga, bitno je da imate dostojanstva i čvrst karakter, jer, verovali ili ne, Škorpija želi da joj pokažete da ne može da vas “vrti” onako kako ona to želi. Ugađajte joj, ali budite kategorični kada su u pitanju stvari koje želite i ne pristajte na bilo kakve emotivne ili druge ucene sa njene strane. Shvativši da niste marioneta ili igračka, počinje da gaji više poštovanja prema vama. Kako osvojiti devojku Škorpiju

Znajući ovo, dolazimo do sledeće važne tačke koja se ne sme zaobići – potpuna i bezuslovna iskrenost i otvorenost prema ženskoj Škorpiji. Na naznake bilo kakvog obmanjivanja skoro sasvim je sigurno da će svako poverenje i svaki njen pokušaj da vam veruje vezano za bilo šta otići niz vodu. Ukoliko postoji nešto što vam nije baš lako da joj priznate, bilo da je u pitanju nešto vezano za vašu vezu ili za neke stvari iz vaše prošlosti, ipak odaberite da joj to priznate, zato što izuzetno poštuje iskrenost, više nego bilo šta, dok prema onima koji je lažu i varaju oseća samo prezir i u stanju je da istog trenutka totalno promeni stranu i totalno se ohladi od vas. Zasnujte odnos sa njom na istini i budite sigurni da će i ona biti iskrena prema vama ukoliko je i sami za toliko poštujete. Što se tiče same veze, još jedna stvar koju ne tolerišu su bilo kakvi pokušaju flertovanja ili nečega više sa drugim devojkama. Ako ste rešili da osvojite nju i da nju učinite svojom devojkom, nemojte pokušavati da sedite na dve stolice ili, još gore, da posvećujete pažnju bilo kojoj drugoj ženi sa strane – verujte, Škorpija će to osetiti, “namirisati” i ishod je isti kao kod laganja. Dakle, ili ona, ili ste slobodni – pa kako odlučite. Vole elegantne i galantne muškarce, moćne i jake, a u isto vreme romantične, mada ih jako odbija preterana romantika koja se kosi sa patetikom. Vodite računa da ne izgovarate previše “cheesy” fraze, kao i da se ne pokazujete kao papučari, jer ih to takođe hladi i odaljava.

Gde je romantika, tu je i seks – a to je polje na kome Škorpija igra kao na svom rođenom podijumu. Izvanredan seks i strastveno vođenje ljubavi je stvar bez koje ne može da zamisli muško-ženski odnos i on igra značajnu ulogu u njenom poimanju intimnih veza, tako da ćete se morati svojski potruditi kako bi ova često nezasita pojedinka bila zadovoljena u svakom smislu te reči. Ako i sami imate više nego zdrave seksualne apetite, kao i ona, nema stvari koja može stati na put vašem prožimanju. Potrudite se da joj vreme koje provodite u krevetu bude nezaboravno i da joj ispunite sve želje i fantazije – neće vam ostati dužna i zadovoljiće vas istom merom. Takođe, dajte sve od sebe da bude svesna koliko vam je seksualno privlačna – komplimentirajte njeno telo, njene sposobnosti u spavaćoj sobi, trudite se da vidi i oseti vaše divljenje i da shvati da želite samo nju.

Poslednji i možda najdragoceniji od ovih najvažnijih saveta vezanih za zavođenje jedne Škorpije jeste – nikad joj ne govorite šta treba da radi niti pokušavajte da joj dajete savete ako vam ih nije tražila. Ni u jednom trenutku ne bi trebalo da oseti bilo kakav znak pretnje ili pokušaja kontrolisanja, što vrlo verovatno utiče na njihove česte unutrašnje nesigurnosti koje često kriju iza svoje neustrašive spoljašnjosti. Iz tog razloga ne dopušta ni preterano zadiranje u lične stvari, barem u početku, iako će, nasuprot tome, želeti da sazna sve o vama. Rešite li da zađete duboko u njen život i postanete deo njega tako što ćete je osvojiti samo za sebe, ne zalazite previše duboko i ne pokušavajte da šefujete jer će to u njoj probuditi sumnju, izazvati odbrambeni mehanizam, a sasvim moguće i potpuno zatvaranje. I sami vidite – nije lako. Ali… lagano. Igrajte nežno, zaista nežno da zavedete Škorpiju-devojku, ali nikad ne zaboravite – igrate se vatrom!

Takodje mozete poglati kako smuvati i ostale horoskopske znake

You may also like...