Kako zainteresovati devojku za sebe

Retko kad se dešava da bude dovoljno da se samo pojavite pred nekim i fascinirate ga. To se obično dešava samo kad ste fizički toliko privlačni da bukvalno oduzimate dah devojkama, ali čak ni tada to često nije dovoljno da zainteresujete devojku koja stoji pred vama, budući da, pohvalno, one obraćaju pažnje na mnogo, mnogo više faktora nego što je sama lepota lica i gomila mišića, stanje na računu i ostale slične karakteristike. Čast izuzecima, koji vam često upropaste život očekivanjima da se okoriste o vašu kreditnu karticu ili vas prosto prošetaju pred drugaricama da bi se pohvalile. Kada vam ne treba ozbiljna veza i neko s kim ćete imati nešto dublje, to je u redu. Međutim, šta kad vam je ipak stalo da ostavite utisak na nekog kome treba mnogo više da bi vas pustio preko svog kineskog zida?

  1. Pokažite joj da je zanimaju stvari o vama i saznajte ponešto o njoj. To se bar u današnje vreme može postići na mnoge načine – preko zajedničkih prijatelja, posmatrajući njene objave na društvenim mrežama, slike, muziku koju sluša, a najbolje iz razgovora sa njom. Nemojte samo brbljati o sebi i truditi se da joj pokažete kako ste kul – ne brinite, ona će svakako videti kakvi ste. Samo što će je prijatno iznenaditi ako se, umesto beskrajnog trućanja o sebi, zainteresujete za ono što ona sama ima da kaže, pažljivo slušate i upijate to. Napomenite joj katkad neku sitnicu koju je davno rekla, a vi je baš zapamtili – biće oduševljena što se sećate detalja i što vam je to ostavilo impresiju.
  2. Učinite neku neočekivanu stvar koja bi se njoj dopala. Ako ne volite sport, a ona voli, učinite napor i povedite je na utakmicu. Ili u galeriju, ako ne volite slikarstvo, a ona ga obožava. Ili pak na koncert rok benda, iako se vama više sviđa da kulirate uz pop-folk. Shvatiće da vam je bitnije da joj ugodite nego da gledate svoju korist i i sama će biti spremna da to narednih puta učini za vas. Pa i ako niste romantik, preskočite ogradu i ukradite neku ružu iz nečije bašte i ćušnite joj u ruke. Napišite joj pesmu. Snimite pesmu. Mogućnosti su neograničene, samo osluškujte i pratite stvari koje nju samu ostavljaju bez daha.
  3. Nemojte se ustručavati da se šalite i zbijate šale i na svoj i na njen račun, ali oprezno. Već smo magistrirali činjenicu da sve devojke vole duhovite momke. Međutim, da biste se šalili na nečiji račun, morate proceniti da li tom nekom zaista prijaju šale ili bi radije da ih ne sluša. Šalite se na sladak način, dodelite joj neki simpatičan (nikako na bilo koji način uvredljiv) nadimak, urnišite samog sebe od zafrkancije i na vedar način ismevajte svoje mane. Ne postoji osoba koja je imuna na takvu vrstu zabave i koja će pre pre birati nadrndanog lika koji ne ume da se našali ni da želi. Elem, samo budite oprezni kako je ne biste uvredili nekim nedoličnim komentarom ili tome slično – sve ostalo je dopušteno!
  4. Istaknite hobi ili interesovanje koje će probuditi njenu radoznalost. Nešto što znate da će je zaintrigirati i o čemu će želeti da zna više. Ukoliko smatrate da nemate nijedan hobi – počnite sa nekim. Još bolje, ako imate zajedničko interesovanje, počnite zajedno da se bavite time, saznajete stvari i razgovarate o tome. Nema boljeg osećaja nego kad sa nekim posebnim možete da podelite ono o čemu sanjate, maštate, ono što volite i čime ispunjavate slobodno vreme – korak bliže ka lepšem i ispunjenijem odnosu.
  5. Budite i osećajni, ali i čvrsti kao stena. Da se razumemo, devojke ne vole nijednu od krajnosti – ni papučara koji će joj se povlađivati, rasipati se pred njom, cmakati je svaka dva minuta i plakati za svaku sitnicu (takve iskoriste samo da dobiju nešto drugo što žele od njih i nakon toga njima brišu pod), a ni kamenog čoveka koji ne ume da je pomazi, poljubi ili kaže lepu reč. Budite ono najbolje – sredina. Pokažite osećajnost, emociju, nemojte štedeti na nežnostima, čak i ako niste tip koji otvoreno iskazuje emocije, ali u isto vreme budite stabilni i ozbiljni, kako ne bi pomislila da ste slabi i da ćete joj popuštati i povlađivati u svemu samo ako vam se bude umiljavala. Držite li sami do sebe, i ona će vas poštovati.
  6. Kako poštujete sebe, poštujte i nju. I to joj pokazujte. Rečima, delima i na sve načine. Poštujte je kao žensku osobu i kao nekoga prema kome osećate izuzetnu naklonost i izbegavajte da stavljate u prvi plan njenu lepotu, kako najverovatnije rade svi oni zainteresovani za nju, i čega joj je verovatno već dosta. Naravno, komplimenti vezani za izgled su uvek dozvoljeni, ali istaknite više njene druge kvalitete koji su vam privukli pažnju; to će joj dati do znanja da ste obratili pažnju na nešto više od pukog izgleda njenog lica ili tela.
  7. Kada nema ničeg pametnog za reći – oćutite. Nemojte lupetati gluposti tek da biste nešto pričali – mnogo će više ceniti ako odmerite pre nego što nešto kažete i ako umete da iskulirate kada su stresne situacije u pitanju. Smirenost ih fascinira i stiču utisak da će sa vama sve moći da reše na miran i ispravan način, što im uliva sigurnost.

 

Kada se odlučite da propratite sve ove korake, shvatićete da je legenda o devojkama bez srca koje zanimaju samo vaši novčanici ipak često samo to – urbana legenda. Birajte devojku koju ne zanimaju površne stvari poput novca, posla koji radite ili auta koji vozite, sa kojom ćete imati priliku da pokažete da itekako imate čime drugim da zainteresujete nekoga. A ako i imate sve to – izgled, materijalno bogatstvo i tome slično – nemojte se time hvaliti već pustite da neko shvati koje vredne stvari krijete u sebi – i ne pristajte ni na šta drugo!

Takodje mozete pogledati neke od videova kako dodirivati djevojku i nauciti mnogo toga sto vam moze pomoci oko djevojaka…

Ako vas interesuje kako zadržati devojku koja vam se svidja mozete procitati kod nas, takodje na nasem sajtu mozete pronaci bukvalno sve sto vas zanima o djevojkama…

You may also like...