Kako upoznati devojku preko interneta

Kako naci devojku preko interneta

 

 

  1. Napravite profil na društvenim mrežama. Ma koliko se činilo da virtuelna stvarnost otuđuje ljude i oduzima vremena, ne može se pobeći od činjenice da u današnje vreme maltene ne postoji osoba koja nema profil na bar jednoj društvenoj mreži. Ako ste već duže vreme u tim vodama i znate kako one funkcionišu, možete početi da ih koristite i u te svrhe. Ukoliko vam je sve to novo, otvorite profile na bilo kojoj koja vam deluje zanimljivo i prepustite se čarima “iskopavanja” novih osoba, među kojima će se sasvim sigurno naći neko ko će vam se na prvu dopasti.
  2. Vaši prijatelji i pratioci na društvenim mrežama su pomoć. Na listama prijatelja vaših prijatelja sasvim sigurno možete pronaći mnoštvo devojaka preko čijih profila možete saznati osnovne stvari o njima, kao i naći njihove fotografije. Možete započeti opušteno ćaskanje u komentarima na njihove postove sa nekim, ili im prosto poslati zahtev za prijateljstvo. Preporuka je da u kontakt sa devojkom stupite isključivo ako vam se dopala, kako ne bi pogrešno tumačila sve to, kao i da ne dodajete previše devojaka sa istom namerom – vrlo je verovatno da će neka od njih shvatiti u tom slučaju da “idete redom” i prekinuti kontakt ili izgubiti interesovanje.
  3. Pored društvenih mreža, tu su i sajtovi za upoznavanje. Sigurno ste čuli za Badoo, Tinder i mnogobrojne druge web sajtove ovog tipa preko kojih se svakodnevno spajaju milioni ljudi. Otvorite profile i na njima; međutim, da biste privlačili samo one koji se poklapaju sa vašim kriterijumima, budite iskreni pri kreiranju istih ili navedite šta tačno tražite. Šanse da vam se jave devojke koje se prepoznaju u njima će automatski biti znatno veće, a i olakšaćete samom sebi time što ćete manje devojaka morati da odbijete. I opustite se – ovakve solucije nisu za usamljenike niti paćenike, kako mnogi muškarci (a i žene) misle; ovo je zapravo savršen način da se povežete sa gomilom zanimljivih ljudi i ne treba da vas bude sramota toga.
  4. Za one koji dosta vremena provode igrajući igrice, stvar je još lakša. U današnje vreme je sve više i više žena i devojaka koje polako prelaze u klan gejmera. Iskoristite i tu prednost ukoliko ste i sami pasionirani ljubitelj igrica i stupite u kontakt sa zanimljivim devojkama sa kojima igrate online igre u timu, nezavisno od toga je li u pitanju velika igra kao što je League of Legends ili pak običan jamb. Naizgled neozbiljni razgovori koji se vode po čet sobama vrlo lako mogu prerasti u beskonačne četove na Fejsbuku ili nekoj drugoj društvenoj mreži. Zašto ne pokušati?
  5. Bez vulgarnosti. Slanje slika polnih organa i poziva na seks direktno u inboks devojke je nešto što sasvim sigurno nikada nije urodilo plodom nikome, te to treba potpuno isključiti ukoliko imate nameru da nađete devojku za normalnu vezu ili za bilo kakvu drugu soluciju. Ako se javljate devojkama, budite pristojni, jer je to odraz određene zrelosti koja je uvek poželjna. Najidealnije je započeti konverzaciju nekom šalom ili duhovitim pristupom i sve to će pre otvoriti mnoga vrata nego sirovi komentari.
  6. Ne budite uporni ako nema fidbeka. Odbijanje se dešava iz nekog razloga. Ili niste to što devojka traži, ili je možda shvatila da se ne biste slagali okej, ili nemate zajedničkih tema za dopisivanje, i to se prosto desi, nikada bez razloga. Budite spremni i na to, i ukoliko osetite hladniji pristup ili doživite ignorisanje, nemojte bombardovati devojku porukama, već budite dostojanstveni i ostavite njoj da odluči hoće li se čuti sa vama ili neće više slati poruke. Pa i ako bude tako, nije smak sveta – jedan klik i već ste u moru drugih zanimljivih žena!

You may also like...