Kako smuvati stariju devojku

Kako smuvati stariju devojku

 

            Razlika u godina,uprkos mnogim tabuima, u današnje vreme zaista ne predstavlja ništa loše niti neobično sve dok se dva partnera slažu. Isto važi i za seks šeme i kombinacije – retko kad se previše vodi računa o tome da li je neko sa kime spavate godinu, dve ili pet mlađi ili stariji od vas ako je seks jedino što vam je na pameti. Međutim, kada govorimo o privlačenju pažnje starijih devojaka/žena, stvari su ipak malo drugačije od situacije kada imamo starijeg muškarca, a mlađu ženu, što je mnogo češći slučaj.

Muškarac u vezi je neko od koga se automatski očekuje određena sigurnost u svakom pogledu. Baš iz tog razloga je potrebno što pre usvojiti činjenicu da starijim devojkama sigurno nije san da dane provode uz dečaka koji se i dalje krije iza majčine suknje ili nekoga koga u trećoj ili četvrtoj deceniji i dalje izdržavaju roditelji.Kako smuvati stariju devojku

 

  1. Glavna i osnovna stvar od koje treba krenuti jeste zrelije ponašanje. To ne znaci da treba da budete uštogljeni tip, da nosite odela i kravate pošto-poto, već da izbegnete da ona vašim stavovima i misljenjima ne oseti prizvuk nezrelosti i detinjastog ponašanja i rezonovanja. Samim tim što imaju svest o tome da su starije neku godinu od nas, žene sasvim moguće očekuju da upravo to i pokažete – a vi im dokažite suprotno i prijatno je iznenadite. Budite otvoreni za komunikaciju o bitnim, životnim stvarima, i pravite zlatnu sredinu kada su u pitanju razgovori o značajnim pitanjima – ne pristupajte im neozbiljno. Možda žudeći za njenom pažnjom uočite kod sebe samog tu dozu neozbiljnosti koja bi trebalo da nestane iz vašeg života i i sami postanete zreliji i pripremljeniji za život.
  2. Samopouzdanje je, kao što smo mnogo puta rekli, i kao što je dobro poznato, pored zrelosti, ključ uspeha – nijedna neće pasti na nekog ko je nesiguran u sebe i u svoje postupke, ko izgleda kao uplašeni dečak, niti bilo šta slično. Njoj ne treba beba ili dečak već muškarac, svestan sebe i svojih veština, vrlina, mana i svega onoga što život nosi.
  3. Ono sto ide ruku pod ruku sa samopouzdanjem – svestranost i sigurnost. Pokažite joj da ste obrazovani, ili da vas pak zanimaju mnoge stvari. Iznesite joj planove koje imate, nebitno da li poslovne ili privatne, kako bi shvatila da nemate nameru da prepuštate stvari slučaju, da znate šta želite od života. Još jedan plus je ako ste nezavisni tip osobe, znaće da ne zavisite od roditelja ili bilo koga drugog i imaće u vidu da ne očekujete od nje da vas izdržava, vodi kroz život ili usmerava na bilo koji način, osim emotivno i podrškom
  4. Čak i ako ste neiskusni u nekim stvarima,nemojte to pokazivati, već pokušajte da odigrate na kartu pokazivanja svega onog u čemu imate iskustva i što umete.
  5. Nemojte zaboraviti da nije sve ni u ozbiljnosti. To što zbog nje delujete i postajete zreliji, ne znači da treba da se oprostite od smisla za humor. Pokažite joj da uprkos svemu tome umete savršeno da pravite ravnotežu između ozbiljnosti i zabave, zasmejavajte je i animirajte. Uz malo sreće, shvatiće i sama koliko je važno pored sebe imati nekoga kao što ste vi, sa kim ima i određenu dozu ušuškanosti, ali i avanturu i zanimaciju. Starije devojke nisu nikakav bauk od koga ne smemo čak ni da se nasmejemo – samo im treba pokazati da uprkos godinama mogu sa vama provesti mnogo bolje i kvalitetnije vreme nego čak i sa nekim ko je od njih stariji ili je njihovih godina.

You may also like...