Kako smuvati i osvojiti devojku Strelca

 

Jedan poseban primerak ove vrste je, namerno ili nenamerno,  usmerio jednu od svojih ljubavnih strelica pravo ka vama. Šta je glavno što morate da znate o njima? Ma koliko da su žene kao vrsta komplikovane, pa još pogotovu kad se menjaju po horoskopskim znacima, i one su, kao i ostali, posebne po nekim svojim iskrama. A ovog puta ste se uhvatili u ljupku mrežu prijatne, stabilne osobe sa kojom vam neće biti dosadno. Međutim, pre svega, i dalje moramo znati šta to one žele.

Žele smeh. I to gromoglasni smeh, smeh od koga se valja po podu i od koga boli stomak, a ne samo pristojni kikot. Potreban im je neko ko će se uhvatiti u koštac sa njihovim pomalo ekscentričnim poimanjem humora, jer i one same imaju pomalo uvrnut, čudan i otkačen smisao za šalu. Opipajte njihov puls, oslušnite njihove potrebe i upoznajte ih dovoljno da shvatite kakve stvari ih mogu nasmejati i zabaviti. Ono što one očekuju od vas kao partnera jeste da ih vedrim stvarima odvedete daleko od ljudi koji ih okružuju, koji su stalno negativni i koji se žale i ubijaju pozitivnu energiju na koju su oni naviknuti. U tom slučaju, ako sa vama pronađu tu “žicu”, apsolutno im neće biti bitno da li ste građeni kao Apolon ili imate par kilograma viška, da li ste crni ili plavi, da li ste direktor internacionalne kompanije ili prosto student sa part-time poslom – sve što će joj biti bitno jeste da se smeje sa vama dok joj ne ponestane vazduha.

Baš kao i za Škorpije, i za devojke Strelce važi isto pravilo kada je u pitanju iskrenost i ljubav prema istini. One nisu devojke koje tolerišu makar i najmanju laž, i po tom pitanju su čak na mnogo nivoa i gore od samih Škorpija. Naljutiće se podjednako kako za belu laž, izrečenu s namerom da ne dođe do bespotrebne svađe, tako i za nešto krupnije, i to kod njih ne prolazi ni u kom slučaju. Stoga, ne lažite Strelčice i trudite se da prema njima budete otvoreni i da im jasno dajete na znanje sve što imate potrebu da im kažete, bez zadržavanja i bez da krijete bilo šta o sebi, ako ne želite da ih izgubite. Čak i ako postoji stvar koje se stidite, priča iz vašeg života koje se nerado sećate ili nešto bitno iz vaših prethodnih iskustava, nemojte se libiti da joj to ispričate – razumeće. Nešto što najviše mrže su lažovi i licemerje, tako da… znate šta bi trebalo da sasečete u korenu.

Ponekad, dok ste u procesu zavođenja devojke rođene u ovom znaku, lako se može desiti da ona ne shvati vaše namere onako kako biste vi hteli da ih ona shvati, te je neophodno da od samog početka izbegnete prijateljsko postavljanje i otvoreno počnete da flertujete sa njom. One nisu tip koji će se uplašiti toga, jer im je potrebno da imaju jasan znak da je neko zainteresovan za njih pre nego što prihvate udvaranje i igre. Budite šarmantni, vickasto joj obećajte ludu zabavu i neka otkačena iskustva, slobodno plasirajte i poneku šalu kod koje se naziru naznake seksualnog flerta, i ne bojte se, neće shvatiti pogrešno – njoj flerta nikad nije dosta. Osim toga, vole iskusnije muškarce, pa se, ako imate živopisnu ljubavnu istoriju, ne morate previše pripremati na suočavanje sa njom, jer je skoro sasvim sigurno da ćete je oduševiti stvarima koje će od vas moći da nauči ili koje ćete na njoj primeniti.

Šta još da kažemo o devojkama Strelcima? Evo još dve male pomoći: vole putovanja i vole zgodne momke. Što se strasti prema putovanjima,izletima i svim sličnim stvarima tiče, tu ju je možda i najlakše oduševiti – pozovite je da vam se pridruži na kratkom putovanju od tačke A do tačke B, na pikniku do obližnje planine, ili jednostavno u besciljnom vozikanju kroz grad. Ukoliko ste već zajedno, iznenadite je romantičnim vikendom u nekom mestu za koje znate da bi volela da ode, u zemlji ili van nje, shodno svojim mogućnostima i vremenu. A kad je zgodnoća u pitanju, tu vam ne možemo dati previše saveta osim – karticu za teretanu u ruke, sprave i gruvaj!

Žene Strelce ne odlikuje preterano jak i živ temperament i shodno tome i traže svoje srodne duše, momke koji imaju umirujuć karakter, koji nemaju preterano tešku prirodu i najvažnije, koji nisu sebični i ne misle samo na sebe. One žele da se u potpunosti sažive sa partnerom, da budu kao jedno i žele mirnu luku, tako da ćete zbog njih morati da obuzdate svoje epizode ako ste jedan od onih muškaraca kojima nije teško da prasnu i odreaguju burno, jer njih to izuzetno odbija. Za odnos sa njima je potrebno mnogo razumevanja i usklađivanja sa njihovom vedrom prirodom ukoliko ste malo mračniji tip. Ko zna, možda se vremenom u vama razvije iskra koju i ona sama u sebi nosi, a ona mana nema – može vas samo učiniti pozitivnijim i optimističnijim.

You may also like...