Mali trikovi kako smuvati drugaricu

 

Kako smuvati drugaricu?

Mnogi muškarci prvo žele da postanu prijatelji sa devojkom, pre nego što se odluče na sledeći korak. To je loše, a evo i zašto: Devojke ne vole muškarce koji se dvoume, ne znaju tačno šta žele, imaju dileme i slično. One vole odlučne momke sa jakim karakterom. Ako postanete prijatelj sa devojkom i ona vam počne otkrivati svoje tajne, znajte da ste u tzv. ’’prijateljskoj zoni’’i da je iz nje veoma teško izaći, jer, kako to mislis, ja tebi otkrivam tajne, ti sa mnom želiš nešto više i narušavaš prijateljstvo? Teško da ćete posle izjavljene ljubavi drugarici, ostati u onakvom odnosu u kom ste do sada bili. Više nećete biti isti ljudi.

Kada se radi o devojci koju poznajete, drugarici iz odeljenja, sa kojom niste toliko bliski i slično, odmah na početku budite precizni sa tim šta želite od nje. Recite joj šta osećate prema njoj, da zelite da vam bude ili devojka ili ništa. Ako vas prvi put odbije, ne znači i da će drugi, treći…sa devojkom treba imati strepljenja, sve one igraju na kartu teškog osvajanja, ali ne zaboravite na sebe, ne zaboravite da i čekanje ima svoj rok trajanja. Ako se ipak pitate kako smuvati devojku u klubu imate kod nas detaljan post gdje smo sve objasnili sve sto vam moze pomci oko muvanja djevojka u klubu..

Kada joj budete govorili sta osećate prema njoj, najbolje bi bilo da budete negde sami, budite mozda malo romantičniji, poklonite joj neki cvet, to uvek pali, recite joj sta imate, poljubite je i ostalo je na njoj, ako vam uzvrati poljubac, vaša je, ako ne, ne tugujte, pokušajte još jednom, ako ni to ne upali,najbolje bi bilo da se okrenete i odete. Nije ona jedina.

Postoji jedna izreka, koja bi mozda najbolje opisala ovo, kako smuvati drugaricu, a i devojku uopšte. ’’Ako žabu staviš u posudu sa hladnom vodom, ona će odmah iskočiti, ali, ako je staviš u posudu sa mlakom vodom, ona će ostati unutra, onda postepeno pojačavaš temperaturu. Žaba će biti skuvana, a ni sama neće znati šta se desilo.’’

You may also like...