Kako smuvati devojku u školi

Kako smuvati devojku u školi

 

Ponekad zaboravljamo da nisu samo odrasli muškarci oni koji svakodnevno lome glavu slatkim mukama vezanim za devojke. Pomalo zaboravljamo i ona vremena kada nismo bili ništa do klinaca u punom jeku puberteta kojima su glavna preokupacija bile igrice i devojke. Upravo zbog toga je važno da od samog starta, tačnije, od momenta kada počne interesovanje za ženski rod, postavimo određene standarde koji će nam olakšati približavanje devojkama i zahvaljujući kojima ćemo izbeći kardinalne greške kada je reč o osvajanju. Jedna od najčešćih dilema momaka koji još uvek idu u školu jeste kako smuvati devojku koju viđaju u školi ili, još bliže, svakog dana u svom razredu. Ako još od tog perioda steknete utisak o stvarima koje trebe i koje ne treba raditi, zavođenje devojaka u tom periodu može biti ne samo lako, već i izuzetno zanimljivo. Pa… da krenemo.  Kako smuvati devojku u školi

 

Kako smuvati drugaricu iz odeljenja

 

  1. Naučite da komunicirate sa devojkama. Makar i ako niste previše vični tome, ovo je prvi korak za približavanje bilo kojoj devojci. Mada vam je verovatno bliskije muško društvo, pokušajte da ostvarite kontakt sa što više drugarica iz razreda (a i van škole) da biste prosto navikli sebe na takvu vrstu druženja. Naučite kako da se ponašate sa njima, o čemu da pričate, budite opušteni i nemojte bacati neukusni humor niti bilo kakve druge slične solucije. Onog trenutka kada shvatite da vas prihvataju, da već imate neke zajedničke teme, možete početi da kujete plan za osvajanje jedne posebne koja vas osobito zanima. Ukoliko, pak, imate sreće i druženje sa devojkama, kao i razgovori, vam ne predstavljaju nikakav problem, onda je trud upola manji jer već imate podlogu. Devojkama su skoro uvek mnogo privlačniji momci koji nisu stidljivi i sa kojima mogu dobro da se našale i ispričaju, a to je samo početak!
  2. Preselite razgovore iz škole na društvene mreže ili poruke. Kad započnete usputnu komunikaciju u školi sa posebnom devojkom, nemojte dozvoliti da na tome i ostane. Nastavite komunikaciju preko društvenih mreža kao što su Fejsbuk ili Instagram. Nemojte da vas bude sramota – pošaljite joj prvi poruku, isprva uz neki izgovor, tipa da je pitate šta je za domaći zadatak, kad je beše kontrolni, da joj ponudite pomoć oko učenja i tome slično. Za slučaj da razgovor krene u finom smeru, neće vam biti potrebna inspiracija jer će se teme same nizati, ali ako malo zapne, poslužite se nekom temom za koju znate da je interesuje i postavljajte joj pitanja o njoj kako biste razvili priču. Ne budite previše uporni i dozirajte poruke, da ne pomisli da je proganjate – bombardovanje na četu je ogromno “NE”. Razvijte vašu internu zafrkanciju na koju ćete je kad-tad podsetiti u školi. Cilj vam je da postanete, malo po malo, deo njene svakodnevice i da budete što prisutnij, ali i da je bolje upoznate kako biste shvatili šta je interesuje, šta voli i o čemu voli da diskutuje.
  3. Posvećujte joj pažnju na pauzama. Ako joj znate omiljenu užinu, banite sa odmora i ostavite joj na klupi kesu, po želji sa nekom duhovitom porukicom. Ako primetite da je sama, priđite i pričajte sa njom. Možete joj ponuditi da je izmasirate ili prosto šaškate po kosi, ako to voli. Potrudite se da uključite tu i tamo pomalo fizičkog kontakta, nikako navalentnog: poneki zagrljaj, oobuhvatanje oko struka, dodirivanje kose ili slučajni dodir ruke, ali i to mora biti dozirano, kako se ona ne bi uplašila i povukla.
  4. Kad budete spremni – pitajte je da izađe s vama. Kroz neko vreme, sami ćete videti da li vaši pokušaji nailaze na prihvatanje, obratićete pažnju na to kako vas gleda, da li vas traži na pauzama, koliko često se čujete… Onog trenutka kad se osetite spremnim za to, pozovite je na opušten sastanak. To može biti običan izlazak na pivo ili sok (ipak ste još u školi!), defile do neke fine brze hrane na parče pice ili prosto kuliranje u parku na klupi ili šetnja. Ako ste sigurni da ste iz njenog ponašanja do sada shvatili da i ona oseća nešto, pokušajte da joj se fizički približite, da joj šapnete nešto na uho, da vam lica budu bliže, i posmatrajte njenu reakciju: ukoliko ne želi ništa s vama, primetićete gard i lagano povlačenje, ali ako joj prija, neće se povući. To je znak da svakako, sigurno treba da pokušate da je poljubite. Srećno!

 

Kako smuvati devojku od 13 godina (ili dosta mlađu devojku)

 

  1. One su još devojčice. Ma koliko vam se dopale, uvek imajte ovo u vidu. U tim godinama se još uvek ne mogu nazvati devojkama, još uvek su deca i možete biti sigurni da ne znaju ni same šta žele. Ako ste stariji momak i želite ozbiljnu vezu ili pak seks kombinaciju, ne bi bilo loše da dobro razmislite o tome da se ipak skoncentrišete na traženje malo starije devojke, budući da trinaestogodišnje devojčice nisu ni približno dovoljno zrele za takve stvari.
  2. Ukoliko ste baš rešili… Onda to i uradite. Držite se svega onoga što važi i za starije devojke iz škole, ali se potrudite da to prilagodite njihovim godinama. Nemojte praviti seksualne aluzije sa nekim ko najverovatnije ni ne zna čak ni najosnovnije stvari o seksu – uložite trud u to da joj budete prijatni, pristojni, da poželi da s vama često bude u kontaktu i dopisuje se. Ukoliko sve krene iz drugarskog odnosa,možda je najpametnije da se, kao drugar, upoznate sa njenim roditeljima, kako bi oni znali sa kim se ona druži, i dajte sve od sebe da na njih ostavite dobar utisak. Pokažite vaspitanje, kulturu, manire, a najviše naklonost prema njoj samoj. Na taj način će, ako se među vama razvije veza, oni znati kakav ste vi momak i biće svesni da je ona sa vama sigurna i da je nećete iskoristiti.

Ipak ako ima nekih starih koji citaju ovo verovatno ce ih zanimati kako smuvati stariju devojku  

You may also like...