Kako smuvati devojku u klubu

Kako smuvati devojku u klubu

 

Iako u filmovima to tako izgleda, nemojmo se zavaravati – klubovi, uprkos propagandi, ipak nisu baš mesto na kome svi magicno upoznaju srodne duse i devojke bez po muke. To verovatno već i sami shvatate i znate. Ako ste barem jednom bili u baru ili nekom sličnom mestu sa prijateljima, onda ste i sami sigurno svesni broja odbijanja, ali često i neprikladnog i napadnog ponašanja kako muškaraca koje odmah u startu odbija devojku i pre nego što je stigla da ga zaista upozna, tako i žena. Znate i koliko je ponekad teško prići devojci, a ne biti iskuliran ili, još gore, ignorisan. I gde je sada tu zlatna sredina, pitate se vi?

Pre svega, za prilazak nekome je potrebno dvoje. Vi, koji ste locirali devojku koja vas zanima, i ta devojka. Sve što započne napadno i navalentno je u startu osuđeno na propast, tako da to treba potpuno isključiti iz plana za upoznavanje. Najbolja opcija je mudro smisliti (možda bolje rečeno: iscenirati) kako sve to obaviti, a da ne izgledate kao jedan od gomile očajnika koji stoji sa strane sa prijateljima i prilazi svakoj drugoj devojci.

Počnimo od onoga što ženama prvo privuče pažnju – izgled. Ma koliko to nekome delovalo površno, prilasci u diskotekama, klubovima i na javnim mestima se isključivo zasnivaju na fizičkoj privlačnosti osobe koja nam je zapala za oko. Budite sigurni da ste u klub došli u svom najboljem izdanju – uredan, doteran, mirišljav u komotnoj garderobi u kojoj se osećate fino. I – bez napijanja. Pivo ili dva je u redu, ili poneko piće, ali nipošto ne prilazite devojci dok ste trešteni pijani jer će cela stvar odmah rezultirati fijaskom.  Ipak ako se pitate kako kako smuvati stariju devojku mozete pronaci kod nas vrhunske savete koji ce vam sigurno pomoci da upoznate neku stariju djevojku koja vam odgovara.

 

Kako da priđem devojci u klubu?

 

  1. Izbegavaj vingmena, budi muško. Za slučaj da ste jedan od onih momaka/muškaraca koji su u nekom, bilo kom trenutku u prošlosti poslali druga do šanka da skrene devojci pažnju da vam se sviđa, prvi savet je – nikad više to nemojte ponoviti. Postoji više razloga protiv toga, ali evo, dva su dovoljna u ovom slučaju: devojka će to shvatiti kao nedostatak hrabrosti da joj sami priđete, ili se može desiti da joj se dopadne upravo taj vaš drug koji pokušava da vas spoji sa njom. Dakle – veliko ne.
  2. Osmotrite situaciju. Pre nego što se odlučite da priđete devojci, budite sigurni da nije došla u društvu muških osoba za koje iz ponašanja ne možete da definišete jesu li njen potencijalni dečko. Najbolje je prići devojci koja stoji sama ili sa drugaricom/više drugarica, kako bi se izbegao neprijatan susret sa nekim namrgođenim likom koji je, sasvim slučajno, sa tom devojkom već godinama.
  3. Bez prilaženja svim živim devojkama. Ako postoji devojka koja vam je okupirala pažnju, nemojte prilaziti drugim devojkama na njene oči, jer vrlo lako može steći utisak da ste upravo jedan od onih koji ne biraju i kojima je bitno samo da je u pitanju devojka i ništa drugo. Trebalo bi da joj izgleda kao da je sva vaša pažnja usmerena na nju.
  4. Klasičan ili spontan prilaz. Mogućnosti su dve. Ili priđite devojci, nasmejte se i uz osmeh joj ponudite ruku i upoznajte se s njom, na klasičan način, ili pak izrežirajte to tako da ne ostavite utisak kao da ste to upoznavanje planirali. Dok plešete, spontano isprepletite put sa njom i pokušajte da pratite njene plesne korake, te, ako se nasmeje i ako joj to bude simpatično, pružite ruku i zaplešite s njom. Ukoliko niste plesač, a želite da sve to deluje spontano, “slučajno” se sudarite sa njom dok nosite piće, izvinite joj se, zamolite da je častite i predstavite se. Takvo upoznavanje daje prostora za opuštenu priču i početak konverzacije.

 

O čemu pričati sa devojkom u klubu

 

  1. Ponudite joj piće. Bilo da ste joj prišli na prvi ili drugi navedeni način, svakako joj ponudite da je častite pićem, ili je pak vragolasto pitajte koje joj je piće omiljeno, a zatim se samo pojavite sa njim pored nje i dajte joj ga uz osmeh.
  2. Pitajte je za (još jedan) ples. Dok igraju, ljudi se opuštaju i spontaniji su. Nemojte navaljivati ako vidite da devojka nije za ples, ali ako mislite da bi htela, lagano je uhvatite za ruku i povucite ka plesnom mestu.
  3. A onda razgovor… Ovde nema posebnih pravila – sve bi trebalo da ide na najspontaniji mogući način. Krenite od osnovnih pitanja, imena, o tome šta radi, šta studira. Pogađajte koje je godište, a zatim pitajte nju da pogodi vaše. Komentarišite klub, muziku, kako ste došli tu, kakvi su vam planovi za to veče, pričajte na laganije teme i izbegavajte teže i složenije stvari. O njima se ne priča u prepunom mestu za izlazak – to ostavite za dejt, ako budete dovoljno srećni da se nađete na dejtu sa njom. Ukoliko ste rešeni da preduzmete korak i poljubite je, učinite to isključivo ako njen govor tela ostavlja otvorenu mogućnost za to, u suprotnom će vas najverovatnije sačekati odbijanje.

Dajte svoj broj telefona umesto traženja njenog. Bilo da ste uspeli da smuvate devojku kojoj ste prišli ili ste vreme proveli u prijatnom ćaskanju i očekujete da se ono nastavi, probajte da okrenete situaciju tako što ćete vi njoj (a ne ona vama) na parčetu papira ili u telefon upisati svoj broj i reći joj da se javi. Tako ćete znati da će vas ona pozvati isključivo ako i ona želi isto i ako je za isto zainteresovana, nećete morati da se suočite sa odbijanjem ukoliko ste se prešli u proceni

You may also like...