Kako smuavti i sosvojiti zenu vodoliju

Kako osvojiti zenu vodoliju

Kako osvojiti zenu vodoliju

Budući poprilično svoje i posebne, devojke Vodolije ne očekuju od vas da se povinujete njihovim željama i igrate onako kako one sviraju. Njihova ekscentrična priroda pre zahteva da se po nečemu izdvajate iz gomile bezbojnih muškaraca kojima su okružene svakodnevno i koji im ne predstavljaju dovoljno veliku enigmu i zanimljivost da bi sa njima ulazile u dublje kontakte. To je potrebno da bi vas uopšte primetile. Nije bitno da li je u pitanju fizički izgled koji je atipičan za mnoge (primera radi duga kosa, duga brada, zanimljive crte lica ili neki nedostatak ili beleg koji vas čini posebnim), nešto što umete da radite mnogo bolje od drugih ili neka oblast u kojoj je vaše znanje neprikosnoveno, tek, privući će ih saznanje da postoji nešto što vas vuče i inspiriše, nešto što vas odvaja. Ovde na scenu stupa sve ono što vi sami volite kod sebe i što smatrate svojim kvalitetima. Ako kojim slučajem mislite da ne posedujete iste, zagledajte bolje u svoju ličnost i pronađite nešto čime ćete joj zagolicati maštu i usmeriti svo njeno interesovanje na sebe.
Slobodnog su duha i generalno im je potrebno dosta prostora i slobode, čak i kada su u nekog zaljubljene, uvek im je potrebno vreme koje će posvetiti same sebi, te možda neće uvek biti raspoložene za društvo. Treba da razumete da to nije jer ste vi nešto uradili već zbog toga što je njihova rutina i navika prosto takva i teško ju je promeniti. Shodno tome, ne vole uštogljene muškarce, ne osećaju se previše prijatno u njihovom društvu i ne preporučuje se pokušaj osvajanja ovakve devojke ukoliko imate nameru da joj ograničavate slobodu na bilo kakav način. Naprotiv – budite opušteni i, kao što i ona sebi daje oduška, dajte i vi, uzmite vremena i posvetite ga sebi dok ona radi isto i vratite se još spremniji za zbližavanje. U suprotnom, njihova buntovna priroda će vas odmah odbaciti. S obzirom na čudan sklop svoje ličnosti, Vodolije se ne osećaju previše prijatno kada neko koga ne poznaju najbolje otvoreno izražava svoja osećanja, bilo prema njima, bilo generalno. U prvi mah bi najbolje bilo da ih ne dovodite u neprijatnu situaciju i delite sa njima svoje emotivne priče, krahove i lomove – to će morati da pričeka dok se ne upoznate bolje i dok se ona ne oseti komforno dovoljno da sluša o tome. Ne vole energetske vampire i ljude koji su stalno negativni i žale se na sve – neka vaša uloga u njenom životu bude da predstavljate čoveka od koga može očekivati isključivo da je obasipa pozitivnom energijom i optimizmom, nikako suprotnim.
Ako neki horoskopski znak voli iznenađenja, to su one. Nije da će se previše razočarati ako nemate naviku da iznenađujete partnera ili osobu koja vam se dopada, ali će biti više impresionirane i oduševljene ako se potrudite da im priredite nešto što će ih izuti iz cipela. Dok kroz priču upoznajete njihov karakter i stičete pojam o tome kakve stvari vole, možete lagano početi da osmišljate sitne darove koje s vremena na vreme možete da joj odnesete, kao što su omiljeni slatkiš, knjiga itd. Na primer, ako ima jaku želju da ima kućnog ljubimca, i ako znate koje životinje voli, pojavite se pred njom sa neodoljivim mačetom ili psom, ili nekom manjom životinjom u slučaju da nema gde da drži veću. U momentima kad niste zajedno, a nedostajete joj ili bi volela da vas vidi, ako imate mogućnost, sedite u auto ili autobus i odvezite se do nje. Takve stvari nemaju cenu i najbolji su pokazatelj toga koliko neko osluškuje vaše želje i koliko mu je bitno da vam ih ispunjava.
Videćete i sami, tokom putovanja kroz njenu svest i njen um, dok joj se približavate, da su u pitanju komunikativne i pozitivne devojke, pre svega pametne, koje se brzo prilagođavaju, ali koje vole i da krše zadata pravila. Budite spremni da od njih čujete mnogo novih ideja, saznate mnogo toga što niste znali i dobijete totalno drugačije poglede na neke stvari. Tako žene Vodolije deluju na muški rod – ako tražite nekoga sa kim ćete znati na čemu ste, onda bolje potražite nekoga ko je stalniji; u slučaju da vas ne plaši hvatanje u koštac sa posebnošću ove “vrste”, obezbedili ste sebi ulaznicu u pravi teatar čudesa!

You may also like...