Savjeti zavodika kako šarmirati devojku

Kako šarmirati devojku

 

Da se ne lažemo, nije svako od nas sudbinom predodređen da bude okupan harizmom i obara s nogu svaku devojku koju makar i pogleda. Mnogi od nas čak ni ne znaju šta se zapravo podrazumeva pod šarmom, ili pak smatraju da je to neki talenat koji se ne može nadomestiti ničim drugim. Istina je da se takav ne može postati na silu, ali je sasvim moguće postepeno naučiti kako iskoristiti svoje kvalitete pri dolaženju do željene reakcije kada je u pitanju ženski svet.

Na samom početku, pre nego što počnete sa bilo kakvim šarmiranjem i impresioniranjem devojaka, potrudite se da vi sami budete vredni nečijeg impresioniranja. To podrazumeva konstantni rad na sebi i razvijanje određenih ličnih karakteristika koje svakog muškarca čine privlačnijim ženama. Zaboravite na ukočenost; učite da reagujete što je spontanije, smirenije i pozitivnije moguće, u toj meri da svim ljudima bude prijatno u vašem društvu i da zračite pozitivno na druge, između ostalog i na devojke koje se nalaze oko vas. A kada rad na sebi dostigne zadovoljavajući nivo, primetićete da i oni čiju pažnju želite postaju svesniji vašeg prisustva.Kako šarmirati devojku

 

Kako zavesti devojku da se zaljubi

 

  1. Žene vole muškarce koji se ne boje da budu svoji i koji iskaču iz mase jednoličnih likova koje svakodnevno susreću, te treba da pronađete nesto u sebi što će vas upravo izdvojiti iz tog šablona. Upotrebite najbolje što posedujete – neki talenat, poznavanje određenih oblasti, informisanost, ekspert nivo u rešavanju određenih problema – i potrudite se da i ona iskusi čari tih veština i da joj to izazove divljenje dovoljno da vas prepozna u masi muškaraca.
  2. Budite neko sa kime ona sama moze da prica o svojim interesovanjima, čak i ako ona nisu vaš fah. Raspitujte se o razlozima iz kojih voli to što voli i pokažite joj da marite za to: devojke su osetljjive na pokazivanje pažnje onome što govore. Ukoliko imate slicna interesovanja, tim bolje!
  3. Ponašajte se lojalno. Nemojte bacati komentare vezane za druge devojke niti na bilo koji način dovoditi u obzir druge devojke ako je vaš predmet interesovanja pored vas. Nju može privući vaš izgled, komplimenti i fino provedeno vreme zajedno, ali ukoliko oseti da vaša vernost nije stabilna, njena osećanja i namere sa vama se vrlo lako mogu poljuljati te vas dovesti do kontra efekta.
  4. Ono što će vam svaki iskusni džentlmen reći – budite kavaljer. Kavaljer ne znači papučar; džentlmenski postupci podrazumevaju poklanjanje pažnje i na nešto romantičniji način, koji uključuje povremene znake koji ukazuju na to da mislite na nju i kad niste pored nje, s vremena na vreme poklončići birani od srca ili pak ručno pravljeni, odlazak na neko posebno mesto i ostale stvari koje devojkama pričinjavaju zadovoljstvo.

 

Kako smuvati devojku ako ima dečka

 

  1. Morate da je zainteresujete više od aktuelnog dečka. Sa tim se morate pomiriti onog trenutka kada bacite oko na zauzetu devojku i odlučite da je osvojite uprkos tome što već ima nekoga – to je cinjenica. Ako se već prihvatite ovog izazova, morate biti svesni da je pred vama može biti težak zadatak, ali i ne mora. Ovo zavisi od toga koliko traje ta veza, kakvi su odnosi između devojke i njenog momka i kakav je njen karakter – da li je verna ili ipak traži povremeno neku zabavu sa strane. U poslednjem slučaju čitav proces može biti i te kako lak, ali za sve ove mogućnosti je zajednička činjenica da treba da date sve od sebe da joj budete uzbudljiviji i zanimljiviji i da u vama vidi nešto što u njemu nema, a što će je privući dovoljno da vas zameni njime makar na veče.
  2. Ponašajte se suptilno. Ne otkrivate joj odmah svoje namere niti ih činite očiglednim dok ne ispitate da li se kod nje bude iste ideje, ali spontano i nonšalantno postepeno ispitujte kakva je situacija u njenoj vezi, kako biste odmah znali vredi li krenuti sa pravljenjem planova ili treba odustati. Zato je potrebno da više vremena provedete u njenom okruženju, bilo da su u pitanju izlasci u grupama ili “jedan na jedan” varijante.
  3. Provodite što više vremena na mestima gde je i ona. Za slučaj da se ne poznajete baš najbolje, prvo je potrebno da ona postane svesna vašeg prisustva i da počne da vas doživljava kao nekog ko često visi na sličnom mestu, što bi trebalo da je zaintrigira i pre ili kasnije podstakne neki razgovor. Ukoliko ste dovoljno bliski, organizujte spontano neki izlazak u dvoje – koncert, svirku, pivo, učenje zajedno (u zavisnosti od godina i interesovanja), sa što više razgovora i prilika da joj rečima i delima skrenete pažnju sa aktuelnog partnera na sebe.
  4. Komplimenti su u redu, ali na smiren i opusten nacin. Nemojte je juriti i pokušavati da budete njen potrčko, ali nemojte ni biti preterano otvoreni u vezi onoga što želite od nje. Poneka lepa reč s vremena na vreme, čisto da joj zarumeni obraze, čini mnogo više nego konstantno bombardovanje hvalospevima, ne odaje odmah vaše namere do srži, ali joj polako daje naznake da se nešto u vama dešava. Dozvoljeno je preći granice uprkos zauzetosti jedino ako dobijete pozitivnu reakciju ili pak ako devojka nakon zajednički provedenog vremena sama inicira nešto sa vama.
  5. Ipak budite spremni na poraz. Može se desiti da se uprkos pozitivnim vibracijama koje dobijate od devojke ipak ispostavi da ona samo voli da flertuje i da zapravo nema nameru da prevari ili zameni svog dečka. A ako se tako nešto desi, onda je nepotrebno insistirati i dalje potencirati na istoj priči. U tom slučaju je na vama odluka hoćete li da nastavite da provodite vreme sa njom u krugu “frendzone” ili ćete odustati od toga i dati sebi prostora dase zainteresujete za nekog drugog.

You may also like...