Kako prići devojci koju ne poznajes

Kako prići devojci?

Pitanje koje muči većinu muskaraca je upravo ovo, kako prići devojci? Prvo što treba da znate je da ne postoji neosvojiva devojka. Postoje samo devojke koje su komplikovanije od ostalih, ali svaka može biti osvojena ukoliko vi znate šta tačno želite, koga želite, koliko i zašto. Devojkama je iskrenost jako bitna, zato nemojte odmah na početku prokockati njeno poverenje. Kada je u pitanju prilaženje devojci, morate, kao prvo i osnovno pravilo, voditi računa o higijeni. Ako ste okupani, sveže obrijani, mirišete fino, vi ste prvu fazu već ispunili. Time dajete devojci do znanja da vi zapravo vodite računa o sebi, a devojke vole muskarce koji se trude oko izgleda, oblačenja i tako dalje. Higijena je dakle jako bitna, jer devojka primećuje svaki nedostatak, zato ih dobro sakrijte. Samouverenost je ključ svega, a opet i začkoljica, jer, kada kazem da devojci treba prići samouvereno, to ne znači da treba da budete nadmeni i puni sebe, već da tu svoju samouverenost prikažete kroz opuštenost, jer ćete tako devojci odati utisak da ste pametan, skroman, fin mladić, a opet, sa druge strane svaka žena želi da njen dečko bude spreman na svakakve izazove i da ako treba, stavi svoju ruku u vatru zbog nje, a to ispunjava ovaj deo samouverenosti. Devojka će znati da se to krije u vama, a vi to nećete toliko ispoljavati, što će vas učiniti jos interesantnijim. Dosta devojaka voli i stidljive mladiće, ali ni u tome ne treba preterivati. Kako prići devojci i nije baš velika mudrost, samo različite situacije nose i različite izazove. U nastavku članka ćemo pričati baš o tome, kako prići devojci u kafiću, u školi, u klubu i naravno kako prići devojci koja vam se sviđa.

Kako prići devojci u kafiću?

Ako želite da nađete devojku u nekom lokalu, najbolje bi bilo da posećujete neke, žargonski rečeno, fensi kafiće. Na mesta kao sto su pabovi, kafići sa svirkama uživo i slično, nisu mesta na kojima su devojke, generalno, zainteresovane za flert, ako izađu na takvo mesto, znači da su izašle da se ili ispričaju sa društvom ili da slušaju muziku koju vole. Ovo što ću vam sada napisati, verovatno će vam zvučati kao jako ’’otrcana’’ fora, ali jos uvek radi. Dakle, kako prići devojci u kafiću? Ako u kafiću vidite devojku i želite da joj priđete, najbolje je naravno to uraditi spontano ili da to bar izgleda spontano njoj. Priđite i tražite joj upaljač, ako je pušač, ako ne trazite kartu pića, sećer, bilo šta. Ono što je bitno da uradite u tom trenutku, jako kratkom trenutku, je flert. Brzo, ali sigurno, uvek se zahvalite, nasmejte i kada budete odlazili, okrenite se ka njoj i pogledajte je pravo u oči. Ako vrati osmehom, slobodno se možete vratiti nakon par minuta i zatražiti joj broj telefona ili pitati da li želi da popije piće sa vama.

Kako prići devojci u kafiću

Kako prići devojci u školi? 

Mislim da je ova situacija opet i najjednostavnija. Kako prići devojci u školi je jako lak zadatak. Uvek možeš prići i pitati za neki domaći ili knjigu, tada naravno, da ne bi izgledalo sve jako formalno, moraš flertovati. Ispričaj neki vic, neku priču, bitno je da je nasmeješ i tada prati signale. Ako ti gleda u usne, ako se smeši ili gricka svoju usnu, ako ti dodirne ruku dok se smeje, to je jako dobar znak. Ali, nemoj žuriti, pusti da stvari idu sporije, devojku ne treba gušiti, ako budeš previše napadan, možeš je oterati od sebe.

Kako prići devojci u klubu?

Devojci u klubu je najlakše prići ukoliko je u ženskom društvu. Ako ima i muškog i opet joj se ne svidite, tu može ispasti problem, dakle, ne rizikujte, prilazite isključivo devojkama u ženskom društvu. Ovo se naravno odnosi na devojku koju ne poznajete. Najbitnije kada prilazite devojci u klubu jeste da budete prirodni, ne previše napadni i dobro raspoloženi, pitajte je osnovne stvari, nakon razgovora joj recite da je jako zanimljiva osoba i da bi bilo jako lepo da se opet vidite. Tražite joj broj telefona. Ako želite da joj platite piće, ostanite tu sa njom, nemojte je voditi sa sobom, jer će se ona tu osećati sigurnije, pa samim tim i opuštenije. Ako krenete zajedno iz kluba, budite dzentlmen i otpratite je do kuće, platite joj taxi.

Kako prići devojci koja vam se sviđa?

Na pitanje, kako prići devojci koja vam se sviđa, možemo jako jednostavno odgovoriti, a sve to povezujući sve prethodno napisano. Hajde da napišemo nekoliko koraka o tome kako prići devojci koja vam se sviđa.

  1. Sve zavisi od mesta na kom se nalazite. Da li je to kafić, klub, škola.
  2. Ono što je bitno je samouverenost, ona mora biti prisutna na svakom mestu, u svako vreme i ponavljam, NE samouverenost kao nadmenost!
  3. Vodite računa o higijeni. Žena primećuje sve nedostatke.
  4. Nemojte biti napadni, dajte joj prostora, ako primetite da joj je neprijatno, jedno jednostavno ’’Drago mi je što smo se upoznali.’’ Će biti dovoljno. Okrenite se i idite.
  5. Smeh i fizički kontakt su uvek dobar znak.
  6. Ne zaboravite da budete dzentlmen. Pridrzite joj vrata ili stolicu, jaknu dok se oblači…
  7. Najvaznije: Budite prirodni. Budite svoji.

 

Kako prići devojci koja vam se sviđa

You may also like...