Kako osvojiti zenu ovna, skorpiju, rak, bik

 

kako osvojiti zenu

Kako osvojiti ženu kojoj je horoskopski znak “ovan” ?

Žena ovan spade u red najvatrenijih, njen libido je jak, tako da ona odmah ostavlja utisak osobe koja zna šta hoće. Muškarci obožavaju ovakve žene jer su otvorene, vatrene I dinamične, ali joj ne veruju preterano, jer je obično okružena mučkarcima. Erogene zone su joj usne. Dakle, sa ovnovima samo otvoreno, bez uvijanja. Iskrenost je ključ.

Kako osvojiti ženu kojoj je horoskopski znak “rak” ?

Žena rak je mnogo jača nego što izgleda, pa samim tim i mnogo sigurnija u sebe. Ponosna je na svoju ženstvenost, a od muškarca očekuje dosta nežnosti, maženja, izjava ljubavi. Može čak biti i opsesivno ljubomorna. Erogene zone su joj stomak i grudi.

Žena rak se, zbog, na primer, zaboravljenig poljupca za laku noć ili dobro jutro, može jako naljutiti i otići. Sa njima morate biti jako pažljivi i nežni.

Kako osvojiti ženu kojoj je horoskopski znak “bik” ?

Žene bikovi su jako temeljne, sve što radite, ona uradi duplo temeljnije od vas. Jedan od najjačih znakova, to su žene koje vas nikada neće napusiti kada je teško, ona bi vas nosila kilometrima kroz pustinju, da treba. Odane i verne. Erogena zona joj je celo telo, a ono što traži od vas su sitnice, pokloni, znaci pažnje, čisto da zna da ste i vi tu za nju.

Kako osvojiti ženu kojoj je horoskopski znak “škorpija” ?

Posle prvog susreta sa skorpijom, znajte da vas je upoznala bolje nego što vi znate sami sebe. Žene skorpije omadjijaju muškarca već na prvom sastanku. Ako mislite nju da osvojite, morate biti junak poput Ahila, samo da dobijete jedan osmeh od nje. Prodjite sa njom kroz razna iskušenja i nikada je nemojte izdati. Ako se zaljubi u vas, onda bi i život dala, pa joj morate dokazati da ste vredni toga. Uz nju ćete saznati šta je strast odanosti. Erogene zone su joj donji deo stomaka i kukovi. Ona je žena koja opija energijom i duhom, morate je pratiti u stopu.

Takodje mozete posjetiti nas drugi post ddje detaljno objasnjavamo Kako osvojiti devojku Bika

 

 

 

 

You may also like...