Kako osvojiti srce djevojke Device

Ako ste mislili da je sa Devicama lako – razmislite opet. Da se ne lažemo – pred vama je dug i posut strpljenjem put ka srcu jedne ovakve devojke, jer je za približavanje potrebna taktika koja neće biti previše napadna, a koja neće ni pokazivati da čekate nju da napravi prvi korak.

Štaviše, slaba je vajda da će se ikada desiti da ona povuče prvi potez pošto je jedna od osnovnih karakteristika ovih dama stidljivost i povučenost. Vaše je da pronađete zlatnu sredinu kako je ne biste uplašili previše navalentnim stavom (što će je samo odaljiti od vas), a to ćete najbolje postići tako što joj nećete odmah otkriti previše očigledno svoje namere. Nađite razlog da joj se približite naizgled bezazlenom prilikom – recimo, jer vam je potrebna pomoć u nečemu u čemu je ona maher. Osim što je pristup blag i nenapadan, ujedno joj i podižete samopouzdanje time što imate dovoljno poverenja u nju da joj poverite neki svoj problem i zamolite je da sa vama nađe rešenje. Zamolite je za pomoć oko nečega, neka vam daje časove nečega što želite da naučite (sviranje gitare, crtanje, pevanje, kuvanje) ili pak za bilo kakvu drugu vrstu asistencije. Značiće joj. Jednom kada joj se dovoljno približite i započnete opuštene razgovore i bolje se upoznate, vreme je za blago udvaranje i ispipavanje terena.

One su devojke koje se neće preterano oduševiti ukoliko im kažete da su “vrh ribe” ili “seksi”. Više će se obradovati ako od vas čuje reči “lepa”, “ljupka” ili “slatka”. Nemate posla ni sa kakvom divljom, strastvenom pojedinkom – u pitanju je nešto sasvim suprotno, često neiskvareno, čisto i osetljivo. Kao i kod većine “romantičnih” znakova, i one se hrane pažnjom osobe koja im se dopada ili udvara i bez toga ne mogu da zamisle ljubavnu vezu. Kako osvojiti devojku Devicu

Pripremite se i za najezdu perfekcionizma – jer Device svakako spadaju u one kod kojih sve mora da bude na svom mestu. S obzirom na to da imate posla sa čistunicama, osigurajte da ste uvek čisti i uredni, negujte svoje nokte i kosu, jer će vas u suprotnom dočekati kritikovanje ako vas draga zatekne neobrijanog, ako bacate stvari po sobi ili ne sklanjate sa sobom dok jedete. Urednošću ćete ostaviti najjači utisak na nju, budući da ima oko za najsitnije detalje, da će uvek primetiti novi detalj,novi duks, novu frizuru, bilo kakvu promenu koja odskače od klasike. Dakle, redovna higijena i ovde ima ogroman značaj i automatski vas čini privlačnijim i omiljenijim za maženje i gomile zagrljaja koje ćete dobiti od ovih devojaka!

Shodno svemu ovome navedenom, možete i sami izvesti zaključak šta je Devicama zapravo najbitnije kada su muškarci u pitanju – stabilnost. Obožavaju smirene, emotivno jake i stabilne momke koji ne srljaju, koji dvaput razmisle i koji su vazdan naoružani strpljenjem i tolerancijom. Nije velika šteta ako sa vama nema svakog dana nove lude doživljaje – njenim željama više odgovara da vas ima uz sebe kao oslonac i kao životnog saputnika, pa makad lude žurke menjali celodnevnim gledanjem omiljene serije u krevetu uz grickalice i kafu, ispod pokrivača. Ne morate glumiti pred njima neodoljivog, niti neustrašivog – budite ono što jeste, sa svim manama i vrlinama, prihvatite njene i očekujte da i vaše budu prihvaćene, a  Devojka Devica je upravo tu da bi vam pokazala lepotu značenja fraze “biti svoj”. Ima li nečega lepšeg od mirenja sa različitostima i nalaženja nekoga ko odgovara vašem karakteru i osobinama? Tako je… nema!

Takodje mozete procitati na nasem blogu kako smuvati devojku bilo kojeg horoskopskog znaka :

Kako osvojiti srce devojke Lava

Kako osvojiti devojku Raka i ostale horoskopske znake

Naucite kako mozete osvojiti devojku Blizanca

Kako osvojiti devojku Ovna

Kako osvojiti devojku Bika

Kako osvojiti zenu ovna, skorpiju, rak, bik

You may also like...