Kako osvojiti srce devojke Lava

Divlja griva, divlji karakter i beskrajna zabava – dobrodošli u svet jedne Lavice. Recimo da ste bacili oko na lepu pripadnicu ovog znaka koja vas nije, shodno svom karakteru, na duhovit ili ciničan način odbila i iskomentarisala i koja je prihvatila vaš mamac za igru zavođenja – već ste na dobrom putu jer ovim devojkama temperament često ne dozvoljava da poklanjaju previše pažnje momcima koji im nisu zanimljivi.

Da biste prodrli dublje u njihov karakter i postigli da sa njima uplovite u nešto više od prijateljstva, prvo i osnovno pravilo koje morate ispratiti tiče se – komplimenata i laskanja. Kada Lavica jednom oseti vašu simpatiju, a pritom bude obasuta komplimentima, nebitno da li vezano za svoj fizički izgled ili neku drugu osobinu koju ispoljava, skoro sasvim je sigurno da će se vratiti po još. To su prave male, mazne mačke koje se izvrnu na leđa i čekaju češkanje – u ovom slučaju još lepih reči i hvaljenja. Iako neće uvek pokazati da im to toliko prija, to je blagoslov za njihov ego, stoga znate šta vam je činiti. Ali – nemojte se služiti lažima i preteranim stvarima. Ako vas nešto zaista fascinira kod nje – bilo šta od njenih unutrašnjih ili spoljašnjih kvaliteta – pohvalite to; nemojte prosipati prazne reči i hvaliti je na nekom polju i nečim čime niste fascinirani; nije poštena igra. Upala vam je u oči njena bujna kosa? Ima lepe oči? Njen osmeh vas je oduvao? Recite joj to. Samo bez vulgarnih komentara i preteranog hvaljenja oblina i drugih fizičkih kvaliteta koje može protumačiti kao vaš pokušaj da je samo odvučete u krevet i ništa više. Kritikovanje, ranjavanje njenog ega ili bilo kakvo poniženje, direktno ili indirektno, trajno će uništiti svaku mogućnost za bilo kakvu priču sa ovom devojkom.

S obzirom da važe za alfa-ženke među horoskopskim znakovima, nemojte od nje očekivati tipično žensku ulogu u vezi. Da bi ostala uz vas, morate se pomiriti sa time da ona tu ima vodeću ulogu i da će na sebe često istu preuzimati. Ona je tip koji će sam pozvati na sastanak, organizovati isti, organizovati neko posebno putovanje, piknik, prva vas poljubiti, prva reći da vas voli – preuzeti na sebe neke stvari koje obično muškarci preuzimaju na sebe kada je u pitanju ljubavna veza. Najbolji način da sve ostane kako valja jeste da to prihvatite i prosto uživate u tome što konačno nije na vama da pokrećete svaku moguću stvar u muško-ženskom odnosu. Ukoliko niste neko ko pristaje na takve kompromise i ko ne voli da odstupa od klasičnog šablona, ipak dvaput razmislite da li želite da se vežete za Lavicu.

Razigrani mačići, kakvi su devojke rođene u ovom znaku, obožavaju da se zabavljaju, da izlaze. Oduševiće je ako je na svoju inicijativu povedete na neki događaj koji će prijati njenim izborima muzike i zabave, a još više ako vidi da zajedno sa njom u tome uživate. Sve dok joj je sa vama zabavno, dok ima adrenalina i dok se lepo provodi, želeće vaše konstantno društvo i vas kao saputnika na bilo kakvom putovanju, sagovornika u bilo kom razgovoru, jednostavno – želeće da svo svoje vreme provodi sa vama. Takođe, nikad je nemojte gurati u drugi plan – Lavovi to ne praštaju i to shvataju kao ultimativno poniženje jer uživaju kada su u centru pažnje i u stalnoj su potrazi za time.  Kako osvojiti devojku Lava

Kada je u pitanju međusobni odnos, stvar je jasna – količina vaše naklonosti prema ovoj devojci je proporcionalna pažnji koju ćete vi dobiti od nje. Često su, uprkos svojoj sjajnoj i finoj spoljašnjosti, njen ego i unutrašnjost pomalo ranjivi, tako da glađenje i uzdizanje njenog ega može samo da vas približi njoj i pošalje joj indirektnu poruku da vam je dovoljno stalo da ste voljni da to ponavljate zbog nje. Osim toga, velike su maze – nemojte se ustručavati da ih puno ljubite, grlite, mazite, šaškate po kosi i to najviše kada im je to i najpotrebnije, kada imaju težak dan, kada su umorne ili kada su na bilo koji način ranjivije nego obično.

Međutim, nemojte zaboraviti, nakon svega već rečenog, da je s vremena na vreme “prodrmate” i podsetite da je i ona srećna što ima vas da o njoj brinete. Ukoliko se malo previše zaigra i unese u svoje liderstvo, nije na odmet izazvati malu, ali slatku količinu ljubomore kod Lavice. Čisto da je podsetite da treba da vas čuva. Dok ste još na samom početku, ali i kasnije, neobavezno joj stavite do znanja da postoje devojke koje se interesuju za vas (ne i vi za njih!) i tu i tamo joj naglasite to. Zbog svoje takmičarske prirode, dobiće više želje da se bori za vas ukoliko shvati da ima potencijalnu konkurenciju – a one su poznate kao one koje nikom ne daju ono što je njihovo. Ali i uprkos tome, kada se jednom zaljube u vas, biće u stanju da vam svakodnevno uveseljavaju i ulepšavaju život i već na sebi svojstven način pokažu koliko su srećne što ste baš na njih naleteli.

Takodje mozete posjeti nas blog https://kakosmuvatidevojku.net koji vam moze promjeniti zivot na bolje, osloboditi vas straha od prilazenja djevojkama i da postanede idealan zavodnik!

You may also like...