Kako osvojiti devojku Raka i ostale horoskopske znake

Devojke Rakovi su poznate među svim horoskopskim znacima kao znak koga često odlikuje određena doza nežnosti, emotivnosti i krhkosti. Muškarci koji su im slični duhom imaju najviše šanse kod njih, jer njima nije preko potrebno nešto što se previše razlikuje od njihovog ličnog karaktera – uz takve momke se osećaju najsigurnije i najbolje. Ali, krenimo redom. Ništa nije nemoguće.

Pre svega, njihova nežna priroda zahteva muškarca koji će pokazivati svoju isto tako nežnu stranu i otvoreno pokazati da je i njemu potrebna nežnost i ljubav. Ako ste tip koji nije previše vičan pokazivanju osećanja, ništa strašno – osećanja se pokazuju na mnoge načine. Budite slobodni da sa njom, prvo naprijateljskom nivou, a zatim i na nekom višem, podelite neke svoje emotivne priče, tajne, neke lepe i loše trenutke iz života i dajte njoj samoj takav osećaj – da je bitna jer se baš njoj poveravate. Pričajte joj o svojim problemima, verujte joj i pridobićete nekoga ko će o vama brinuti skoro majčinskom ljubavlju. Ako za time tragate, onda ne odustajte od osvajanja ove devojke.

Pored nežnosti i poverenja, dobićete ogroman plus ukoliko pokažete interesovanje za njenu porodicu, a imaćete još više dodirnih tačaka ukoliko ste i sami porodični tip momka kome je to jedna od glavnih životnih vrednosti. Pitajte je o roditeljima, odakle potiče, gde je rođena, ima li braću i sestre, gde je provodila odmore, potražite joj da vidite poneku sliku, a zatim joj i sami pričajte o sebi i svojoj porodici. Ukoliko budete imali priliku da upoznate nekoga iz njene porodice, odnosite se prema njemu sa posebnim poštovanjem, pogotovu ako je u pitanju majka, jer Račice imaju izuzetne veze sa svojim majkama i značiće im da ona i njihov izabranik budu u lepim i harmoničnim odnosima. Kako osvojiti devojku Raka

Ma koliko to nekome zvučalo staromodno, Rakovi-devojke se najčešće najviše vezuju za momke koji imaju afiniteta prema “domaćinskom” ponašanju, koji su u stanju da vode kuću, i njena vizija idealnog života uključuje složnu porodicu, kuću, bašte i decu. Male su šanse da će im pažnju na duže staze privući neko ko nije ovakav tip. Ukoliko volite decu i životinje, podelite tu ljubav sa njom, jer će se Rak raznežiti i na najblažu naznaku zajedničkih simpatija prema onome ka čemu i sama gaji simpatiju. Govorite joj o svom domu, svojoj kući,planovima koje imate za budućnost i ohrabrite je da sa vama podeli svoje planove. Ko zna, možda se poklopite i više nego što mislite da biste!

Ovakve devojke su često stidljive i rezervisane, te ne želite da ih uplašite prenapadnim stavom i “ubrzavanjem” stvari. Najbitnije u celoj priči jeste da joj pokažete svoju pažljivu i brižnu stranu i koliko ste spremni da o njoj vodite računa. Nežnost i pažnja su kao hleb i voda u svetu žena Rakova – bez njih ni makac, sa njima svuda. Oduševljavaju ih kavaljersko ponašanje i postupci, kao i smireni i tiši momci; čak i ako ste temperamentniji tip, imajte u vidu da se pred vama nalazi neko ko ne funkcioniše tako i pokušajte da se prilagodite njenom senzibilitetu. Zauzvrat i u zahvalnost ćete dobiti nežnu i posvećenu osobu koja će vam pokazivati preko potrebnu ljubav i podršku, bez zadrške, bez kalkulisanja, svim srcem i dušom.

Da zaključimo – nisu devojke rođene u znaku Raka previše komplikovane. Zagledali ste se u nju jer vam prija njen karakter i njeni ideali – potrudite se da je osvojite svojom brigom oko stvari koje su joj važne i oslobodite se misli koje vam kažu da je to samo puko prilagođavanje. Naučite da poštujete njenu ljubav prema tradicionalnim vrednostima, poštujte ono što u vama traži – vernost, lojalnost, srodnu dušu sa kojom će imati nešto više od zabave za jednu noć. Ako joj date razumevanja i naklonosti, pružiće vam svoj mali svet na dlanu i sa zadovoljstvom vas primiti u njega kao njegov najdragoceniji deo.

Slicni clanci:

You may also like...