Kako osvojiti devojku Ovna

Pre nego što se uhvatite u koštac sa bujicom temperamenta koja krasi devojku rođenu u znaku Ovna koja vam je pomutila pamet, neophodno je da imate makar neku “podlogu” kada su u pitanju stvari koje joj čine muškarce zanimljivijim i vrednijim njene pažnje i vremena. Niste ni trepnuli, a već ste tu – upuštate se u pravi vrtlog strasti, emocija i burnosti, ali upravo to i jeste ono što daje draž devojkama koje su rođene u ovom znaku. Samo, ako želite da jednu takvu i zadržite, a možda i ukrotite, ko zna, sve mora biti na svom mestu i sve karte moraju biti otvorene. Bukvalno.

 

Nasuprot mnogim nežnim horoskopskim znakovima, kao što su Ribe, koje odišu ženstvenošću i nežnošću, ovog puta imate posla sa često pomalo muškobanjastom i ponekad čak i pomalo grubom devojčicom. To je prosto njen karakter – neuhvatljiva je, uporna, snalažljiva i voli da tera po svom, i to je prvo što morate shvatiti i prihvatiti. Prvi korak ka približavanju njenom srcu i duši nije ništa drugo nego pokazivanje da prihvatate takvu njenu prirodu. Počnite da gledate život iz njenog ugla, shvatite koje je stvari čine tako posebnom i nemojte ni u jednom trenutku pokušavati da je promenite – neće uspeti. Pre će ona promeniti vas.

Takođe, ako spadate u stidljivije momke koji imaju problem sa iskazivanjem onoga što žele i nisu preterano otvoreni, a želite da je privučete, moraćete da poradite na tome. Žene Ovnovi žele da im pokažete da vam se sviđaju i ne žele da tumače vaše znakove iz prikrajka, što znači da morate skupiti hrabrosti da im pokažete kako se osećate kada su one u pitanju. Što otvorenije im pokažete simpatiju, to je veća verovatnoća da će ona biti primljena sa odobravanjem i uzvraćena. Nisu vam one tip koji voli “toplo-hladno” igrice i udaranje čežnje – mnogo je veća verovatnoća da će ih to ohladiti i da će samo nastaviti dalje i naći nekoga ko neće igrati igre i sa kim će znati na čemu su, što ih fascinira. Ne vole ni posesivne i previše ograničene momke – njihov slobodan i živahan duh ne podnosi bilo kakvo sputavanje, te se morate naučiti strpljenju i pokazati joj da uz vas ima potpunu slobodu kretanja, izražavanja svog mišljenja i ispoljavanja svega onoga što joj je na srcu.

A kada se to dogodi, kada ih pridobijete i zavredite njihovo vreme i društvo, onda se treba postarati i zadržati je time što ćete potpuno zaboraviti na bilo kakvo sedenje na dve stolice ili flertovanje sa drugim ženama. Verujte, to je nešto što devojka Ovan ne prašta, pa makar vi imali u planu samo bezazleno izazivanje male količine ljubomore. Kada je osvojite, vaša je, i vaša će i ostati osim ako ne shvati da nije jedina. Dakle, nema udvaranja drugim ženama, niti poklanjanja bilo kakve suvišne pažnje ili prevara, jer to znači automatsko gubljenje devojke koju već imate.

Kompromis i tolerancija je nešto od čega treba početi i čime treba završiti, i što je u ovom slučaju od ključnog značaja. Ma koliko temperamentne bile, zahtevaju ove dve stavke u vezi i na to morate biti spremni. To znači dogovor o svakoj temi, o svakoj stvari i svemu. Nemojte potencirati na svom mišljenju pošto-poto i pokušavati da joj naturite svoje mišljenje (proizvodi kontra efekat i stvari čini mnogo gorim), već joj pokažite da imate želju da saslušate i njeno i da zajedno dođete do rešenja. Ako će je nešto zadiviti, biće to spremnost na dogovor i korektnost, jer je i sama takva.

Niko ne kaže da će biti lako. Svakojaka iznenađenja i svakodnevne nove stvari i doživljaji su iza ugla jednom kada vas osvoje ove nemirne đavolice, ali jedno je sigurno – nikad vam neće biti dosadno. Stoga se hrabro uhvatite u koštac sa njihovim vrlinama i manama i obezbedite sebi pravi mali iskričavi univerzum sadržan u njima.

You may also like...