Kako osvojiti devojku koja vam se svija ili u koju ste zaljubljeni

Kako osvojiti devojku u koju ste zaljubljeni

 

Osvajanje devojke koja vam je zarobila srce ponekad može da bude poprilično delikatna i ne baš tako laka stvar. Ponekad ste dovoljni srećnik da vam se sve kockice slože – pronađete lepu, pametnu, zgodnu i skroz kul devojku koju nećete morati krasti nekom kršnom tipu jer je već slobodna i kojoj se,  kao poručeno, vi takođe sviđate i koja je oduševljena vama. Međutim, šta ćemo kad nismo rođeni pod baš toliko srećnom zvezdom i kad nam oči odu baš za onom koja ne daje ni pet para na naše udvaranje jer su joj oči uprte u nekog drugog, ili kad vam, ma koliko se mi upinjali i pokušavali, ona pokazuje da joj se ne sviđamo/nismo njen tip? A pritom nismo od onih mahera koji uvek i u svako doba imaju keca u rukavu i znaju kako osvojiti devojku nezavisno od okolnosti? Evo šta – ne odustajemo. U nastavku pročitajte nekoliko saveta koji svakako ne mogu odmoći kada je u pitanju misterija “kako osvojiti devojku”, devojku koja ima dečka, devojku kojoj se ne sviđate ili koja vas je odbila, i to upravo onu koja se ne čini osvojivom. Jer, verujte, ko kaže da je nemoguće, nije ni probao!

Kako osvojiti devojku koja ima dečka

 

Kada upadnete u ovakvu vrstu situacije, generalno imate dve mogućnosti – da odustanete, ako vam principi ili bilo šta drugo ne dozvoljavaju da zalazite na tuđ posed, ili da svakako skupite herca i pokušate. Ako već niste odustali, onda počnite da pravite pakleni plan kako osvojiti dotičnu, a ako nemate predstavu kako, osvojiti devojku koja ima dečka može biti poprilično teško, te vam je zato potrebno par korisnih smernica.

 

 1. Devojke ne padaju na mlakonje i neprimetne momke. Pogotovu ako je njihov dečko atraktivni, razbacani lik za kojim se žene okreću i koji uvek ima tema za razgovor. Dakle, zaboravite na stidljivost i preteranu skromnost – razvijte kod sebe dozu samosvesti i stabilnosti. Pri komunikaciji gledajte u oči, nemojte se bojati da se široko nasmejete ili namignete, ali ne preterujte, da ne bi izgledalo kao da imate tikove ili ste previše sigurni da imate prođu. Ako vi sami sebe ne izdvojite, kako da očekujete da ona pored svog momka ostavi oči na vama?
 2. Duhovitost, duhovitost, duhovitost. Počnite da izgrađujete bližu vezu time što ćete joj se približiti i iskoristiti jedno jako važno oružje – šarm i duhovitost. Ovo, naravno, važi samo ako ste zaista duhovit tip – ne želite da vaše šale zvuče kao da se podsmevate, prosto, vulgarno ili usiljeno (da, svi smo svedoci sve veće i veće mase takvih tipova). Napravite interne šale, unesite vedrine u njen svet i neka joj komunikacija s vama bude prijatna – ovo je ogromni plus ako znate da ima momka koji i nije neki zafrkant ili koji je preterano ozbiljan. Na ovaj način ćete najbolje uspostaviti sponu i dati joj na znanje da imate nešto što on nema, a ako joj je to bitno, brzo ćete joj privući pažnju još više.
 3. Pažnja. Kroz naizgled nevine, prijateljske razgovore se može saznati svašta. Potrudite se da joj pružite ono što on ne može ili neće. Ako joj ne dalje dovoljno pažnje, budite tu kad god joj zatreba neko da je posluša, sa spremnim savetom ili prosto da sedite i upijate šta govori. Ako on nije romantičan, a vi jeste, pružite joj i toga – kao slučajno pomenite neke romantične gestove koje ste priređivali ranije, pošaljite joj plejlistu ljubavnih pesama sa lepim tekstom, poljubite joj ruku kad se sretnete. Ukoliko je on škrt na komplimentima, vi nemojte biti. Primetite lepu haljinu, boju kose, duge trepavice, šta god vam padne u oči. Ona u vama treba da vidi ono što u njemu nema, zato se ne štedite. To je samo korak bliže ka cilju “osvojiti devojku koja ima dečka” – budite bolji od njega. Prosto i jednostavno.
 4. Provodite što više vremena zajedno. Predlažite kafe, druženja, čak i kad niste zajedno budite u kontaktu porukama. Čak i ako ste na odmoru ili u drugom društvu, budite sigurni da ste joj makar poslali SMS kako bi shvatila da joj posvećujete posebnu pažnju, čim zbog njene poruke za laku noć, na primer, drugari i pivo čekaju.
 5. Posmatrajte njene znakove. Ako primetite da i ona vama uzvraća komplimente, da vas ponekad posmatra, da je u stanju da satima priča sa vama preko poruka ili društvenih mreža i otkriva vam stvari o sebi, a pritom i flertuje ili se barem šali na dvosmislen način, to je skoro siguran znak da i ona vas simpatiše. Ali nemojte odmah pokretati sve. Pomerajte granice vašeg odnosa onoliko koliko ona to dozvoljava, bez napadanja i potenciranja na tome, to će je verovatno odbiti. A u trenutku kada nepogrešivo osetite to, preduzmite prvi korak tako što ćete se truditi da fizički budete što bliže – sve dok se ne učini spontanim da pokušate poljubac.

Kako osvojiti devojku kojoj se ne sviđate

Kako osvojiti devojku porukom

 

 1. Izbegnite kliše poruke kojima danas gomila frajera bombarduje devojke. Ako ih već šaljete, odmah prestanite. Zaboravite upadice tipa “iz kog si papirića ispala, bombonice?’’ i “je l’ mnogo bolelo kad si kao anđeo s neba pala na zemlju?”, jer ne samo da takve fore više ne rade čak ni kod tinejdžerki, već pokazujete da niste ništa bolji od mase napaljenih frajera koji pokušavaju da budu zanimljivi. Nemojte pokušavati – učinite nešto drugačije i budite joj zaista interesantni. Prethodni način definitivno nije dobar savet niti postupak kako osvojiti devojku porukom ili na bilo koji drugi način.
 2. Zadirkujte je preko poruka. Neka to bude na prijateljski način, sve dok ona potencijalno ne ostavi prostora da te šale dobiju malo dublju konotaciju. To će joj pokazati da niste neki uštogljen tip, da ste vedri i raspoloženi za zabavu. Dodelite joj nadimak, neka ga dodeli i ona vama, zbijajte šale i na svoj račun – pokažite svoju relaksiranost i spontanost. Korak dalje je zadirkivanje na račun vas dvoje – na primer “Celog dana štucam, tačno sam znao da pričaš o meni sve vreme”, “Ko meni može da odoli, vidi me samo, vidiš da i ti jedva odolevaš, ali junački se držiš!” i tome slično. Iz toga izbija vaša sigurnost, ali i vaše namere, a ako njoj to bude smešno ili zanimljivo i ako prihvati priču i počne i sama da se šali tako, stvar je jasna.
 3. Pišite dvosmislene poruke koje se mogu protumačiti na više načina, kako biste uočili da li ona prima vaše znake. Ako prihvati to i počne da vam odgovara isto tako dvosmisleno, zabava može da počne. Vrlo je velika verovatnoća da će se iz takve komunikacije na kraju razviti otvoreni flert. Samo, nemojte preterivati u seksualnoj konotaciji, osim ako ona ne pokaže da joj to prija i da je spremna da odgovori na to.
 4. Nemojte preterivati sa porukama. Pustite i nju da prva pošalje poruku ponekad, nemojte je bombardovati na četu ili bilo kojim drugim putem. Kad je pošalje, bacite neki opušteni komentar tipa “Oooo, kome sam to nedostajao?” ili “Evo upravo mislim na tebe, počinje da nas puca telepatija” – želite da vidi da ste u raspoloženju da pričate sa njom i to će je ohrabriti da i ona vama često šalje poruke.
 5. Zapamtite, poruke su samo sredstvo – pravo osvajanje sledi tek kontaktom “face-to-face”. Nonšalantno joj predložite popodnevnu kafu, večernje piće ili šetnju do keja. Ako oboje volite bilijar, izazovite je na partiju bilijara. Porukama ste pripremili teren, a sada je vreme da sve to sprovedete u delo i uživo. Kako osvojiti devojku preko poruke može biti neizvesno i ne uvek tako lako, to je trenutak da izvidite situaciju i, ako je osvajanje bilo uspešno, krenete u napad.

 

Kako osvojiti devojku kojoj se ne sviđate

 

 1. Razmislite zašto se ne sviđate toj devojci. Ukoliko vam je ona sama prilikom odbijanja rekla da joj se nešto ne dopada kod vas, ukazala vam na neku manu ili bilo šta slično, to je zapravo dobro sredstvo za menjanje nekih stvari. Naravno, to ne znači da treba da menjate celokupnu svoju pojavu samo zato jer je ona tako rekla, naravno – ako toliko stvari ne štima, to je dovoljan znak da se ni u vezi ne bi preterano promenila situacija. Pokušavati osvojiti devojku kojoj se ne sviđate, kao što i sami znate, može biti mač sa dve oštrice. Pazite da ne budete povređeni.
 2. Ukoliko vas je odbila jer ste “previše fini” i jer vas gleda samo kao prijatelja, pokažite joj da vi uopšte ne morate da budete od šećera i suviše slatki. Dodajte sebi malu, zdravu dozu drskosti, uhvatite joj pogled i uputite poneki bezobrazni osmeh. Ukoliko se desi da dođe do fizičke bliskosti, potrudite se da iskoristite poneki trik sličan tome. Na primer, ako stojite u gomili i oboje morate da se pomerite da neko prođe, dok ste stisnuti i čekate, uputite joj pogled pravo u oči, spontano približite lice njenom, ali opet dovoljno daleko da ne izgleda navalentno, i zadržite taj pogled na njoj. Možda ne bi bila loša ni mala doza ljubomore – poklanjajte pažnju nekoj drugoj devojci i potrudite se da ona to vidi: po njenoj reakciji ćete shvatiti da li joj je baš toliko svejedno.
 3. Pokažite se kao super osoba ne samo njoj, već i onima oko nje, to jest, njenim prijateljima. Pokažite im da ste zapravo kul osoba, združite se s njima i dopustite da i oni sami pomisle kako ste vi pravi čovek za nju. Logičan sled događaja je da će i oni polako početi da je zadirkuju, da je pitaju za vas, da je zapitkuju zašto niste zajedno (jer ste vi jedan super, kul i duhovit lik), a moć sugestije je čudo – možda na taj način i ona shvati da vi posedujete nešto fino što ona nije odmah primetila i što bi je moglo privući.
 4. Pokažite joj neke svoje strane koje nije videla. Ako se bavite sportom, potrudite se da je neko “slučajno” dovede na vašu utakmicu u kojoj ćete dati sve od sebe i blistati. Bavite se muzikom, svirate neki instrument? Odlično, pozovite je na svoju svirku. Crtate? Nacrtajte njen portret ili nešto što ona voli ili prosto napravite nešto kreativno i vezano za nešto što je zanima i privlači. Ako je navikla da ste u opuštenom izdanju i da se ne sređujete previše, promenite to – počnite da vodite računa o tome šta ćete obući, sređujte frizuru; ako ste bili ćosavi, pustite neku bradicu od par dana. Načinite neke promene koje mogu da joj skrenu pažnju.
 5. I najvažnija stvar – nemojte prestati da joj poklanjate pažnju i dalje, ali dozirano. Nemojte trčati za njom, samo se prosto trudite da joj budete u blizini dovoljno da ima svest o vama i prostora da o vama makar i podsvesno razmišlja. Budite tu ako joj treba nešto, budite ljubazni, “uskočite” tamo gde drugi neće, pomozite joj oko nečega i potrudite se da što više budete u kontaktu. Na taj način vas može upoznati bolje i potencijalno shvatiti da je nešto propustila kada vas je tako lako odbila.

 

***

 

Naravno, uvek postoji mogućnost da ništa od već navedenog ne upali ukoliko je devojka stvarno bliska sa svojim momkom i voli ga toliko da ne želi da ugrozi svoju već postojeću vezu ili prosto ne može sebe da natera da vas gleda drugačije nego druga, ali u tom slučaju svakako ne treba očajavati – ko zna zašto je to zapravo dobro. I nije do vas, ako ste sve pokušali. A i nikad ne znate, možda baš iza ćoška čuči neko ko je singl i jedva čeka da se upozna s vama i natera vas da razumete da ovo nije uspelo jer vas je zapravo čekalo nešto mnogo bolje.Na ulicama hoda tona žena koja čeka da se pojavite, zato samo hrabro i u nove pobede!

Takodje mozete posjetiti i nas drugi post na skoro istu temu: kako osvojiti curu

 

You may also like...