Kako smuvati i osvojiti devojku Jarca lako i jednostavno

 Kako osvojiti devojku JarcaOd svih “rogatih” znakova, Jarčevi su definitivno znak koji ponosito nosi dve skoro skroz suprotne karakteristike – delikatnost i čvrstinu. Tačno je, i tvrdoglave su kao đavo. Možda se baš i vama zalomilo da vam na put stane jedna takva, i to je okej. Još se nije našla devojka kojoj se ne može doskočiti, a kada je devojka u ovom znaku u pitanju, morate imati na umu neke od trikova koji su mnogima pre vas pomogli da ih zavedu i zadrže uz sebe. Vežite se, krećemo!
Činjenica broj jedan je – Jarčevi su snobovi. Kada se to ukrsti sa pojavom žene u tom znaku, jasno vam je da ćete oko prvog utiska koji ćete ostaviti na ovu devojku morati svojski zapeti. Iz tog razloga joj ne treba prići kao potencijalnoj devojci već bi trebalo da pristupite svemu kao što ona pristupa mnogim stvarima u životu. Praktična, realistična i poprilično ambiciozna, “Jarčica” traga za nečim što će je ispuniti, ali je i uzdići na nekim poljima, tako da bi najpametniji potez bio da joj predložite zajedničko napredovanje ka nekom cilju – uglavnom su u pitanju posao ili bilo kakav projekat na kome želi da ostvari neki rezultat. Sa zajedničkim ciljem koji vas povezuje, kroz razgovore i bolje upoznavanje ćete doći do nekih ne tako očiglednih osobina koje je odlikuju i moći ćete lakše da osmislite na koji način možete da počnete da joj se udvarate. Shodno svojim apetitima, jasno je i da ih privlače momci koji gaje slične ambicije kao i one i koji će razumeti njihovu potrebu za postizanjem uspeha. Ukoliko i niste tip koji ne zna gde će od ambicioznosti, potrudite se da shvatite iz kog razloga je njoj važno da vi to razumete i nemojte je ograničavati. Ono što je sigurno je da u njihovom svetu nema mesta za lezileboviće i lenje muškarce koji nemaju nikakvih planova za budućnost, koji ne žele da nađu posao i jednog dana zajedno sa njom izdržavaju porodicu, stoga to morate dovesti pod kontrolu ako vam je stalo da ostanete sa njom.
Ma koliko bila radna i vredna, žena Jarac se jako teško nosi sa stresom i pritiskom. Nemojte ih pritiskati, nabacivati im nepotrebni psihički teret, već pokušajte da im olakšate i učinite vreme provedeno sa vama kvalitetnim i opuštajućim. Ako postupite suprotno, u samo jednom trenutku joj se može srušiti čitava predstava o vama i može se predomisliti u vezi vas. Slobodno preuzmite inicijativu kada je u pitanju pozivanje na sastanak, biranje pića, mesta na koje ćete izaći i tako nekih sitnica, kako ne bi stekla utisak da ona mora da brine o svemu.
Ako ste mislili da će kod njih proći sirove fore, vulgarne šale i naizgled zanimljive fraze za privlačenje ženske pažnje, grdno se varate. Bar u početku, dok ne zadobijete njen fokus, nemojte se previše uživljavati u ulogu zavodnika, plasirati rizične i dvosmislene komentare i igre reče i ponašati se neodgojeno i nevaspitano – čak i ako ste ranije imali običaj da tako pokušavate da “zbarite” nekoga. Lako ih je postideti i ne vole previše šaljive komentare na svoj račun, tako da treba biti oprezan pri šalama i doskočicama dok ih ne upoznate dovoljno dobro da znate šta bi ih potencijalno uvredilo, a šta ne.
Ako vam se dosadašnji saveti čine kao da prate nešto što nikako nije lako, samo se setite poslednjeg pravila – seks se ne požuruje. Ako želite da se prvo zaljubi u vas i da steknete njene simpatije na pravi način, nemojte potencirati na krevetu čim pre stignete. One često posmatraju kako se muškarac ophodi prema njima i ukoliko shvate da ste previše nestrpljivi da ih odvedete u spavaću sobu, i ako im bude delovalo da vam je to glavna preokupacija, neće joj biti drago i posumnjaće u vaše namere. Ma koliko da ste nestrpljivi, strpite se dok ne zadobijete makar tračak poverenja i dok se ona ne oseti prijatno u svojoj koži sa vama i ne poželi nešto više. To ćete najlakše uspeti ako se opusti sa vama i ako oseti vašu zainteresovanost – čim se to desi, vaša je, a onda vas čeka mnogo, mnogo uzbudljivih noći i seksa koliko poželite.
Vidite i sami, nisu devojke u znaku Jarca najlakši karakteri za rukovanje. Ako volite teško osvojive devojke i ako vam je, uprkos težem karakteru, draže da provedete neko vreme u rasvetljivanju njihovih najskrivenijih kutaka, onda će vam se ova igra zavođenja dopasti. Budite spremni na dosta kompromisa i na dosta strpljenja – ali u tome i jeste čarolija razotkrivanja i igre nadmudrivanja sa ženskim Jarcem!

You may also like...