Kako osvojiti devojku Bika

Kako osvojiti devojku Bika

 

Za slučaj da ste već počeli da razrađujete taktiku i približavate se devojci Biku, jedna stvar će vam sigurno upasti u oči žene Bikovi su one koje vole da stvari rade polako, bez žurbe i da dobro promisle pre nego što se upuste u nešto. Slaba je verovatnoća da će pasti na vas iste večeri kad vas sretne – želeće da vas upozna bolje, da proveri da li vam se senzibiliteti poklapaju i koliko joj odgovarate, pa će vam tek onda dati znak da li da pokušavate nešto sa njom ili ne. Dakle, nemojte je požurkivati. Nemojte insistirati na brzanju, nemojte je odmah saterati u ćošak i pokušavati da je poljubite. Približite joj se i dozvolite joj da vidi kakav ste u stvari, zasnujte odnos prvenstveno na poverenju i prijateljstvu i zatim ga razvijte u nešto više kada shvatite da ste zadobili njene simpatije.

 

Iako su u biti razumne i nikako ne spadaju u površne i plitke osobe, ženski Bikovi mnogo, mnogo pažnje poklanjaju vizuelnom kada su muškarci u pitanju. Možete vi biti načitani, pametni, zabavni, duhoviti, šarmantni, ali jedan estetski nastrojen Bik teško da će vas posmatrati kao nešto više od prijatelja ako se ne trudite da svoj izgled dovedete do maksimuma. To podrazumeva vođenje računa o ličnoj higijeni, redovno brijanje, čistu i komotnu odeću, jer one vole uredne i mirišljave muškarce i lep spoljašnji izgled, iako im to nije primarna stavka kada upoznaju potencijalnog dečka.

Momci žive u ubeđenju da će im imidž neuhvatljivog momka pomoći pri osvajanju devojaka, ali to nikako ne važi za sve horoskopske znakove. U ovom slučaju, ako primete da se pravite nedodirljivi, da želite da trči za vama i da se iz tog razloga ponašate prema njoj kao prema nečemu inferiornom, odustaju i ne osvrću se više za vama. Dakle, nemojte glumiti da vas ne zanima i da biste mogli i bez nje, jer će ona to bukvalno tako i shvatiti, već joj ukažite na sve ono što imate da joj date, budite joj dostupni i trebalo bi da vidi da može da se osloni na vas kad su neke nužne situacije u pitanju. Pouzdani momci koji će im biti podrška i oslonac za sve, od svakodnevnih sitnih dilema pa sve do bitnih životnih pitanja oduševljavaju devojke Bikove više nego išta drugo i ijedna druga osobina. Ako znate da je čekaju naporni i teški trenuci, budite tu za nju uz njih, podržite njene ideje, zamisli i, ako i sami imate maštu, pomozite joj da ih sprovede u delo. Zauzvrat ćete dobiti beskrajno mnogo pluseva i siguran put ka njenom srcu.

Fetiš koga se malo koji krhki i nežni Bik odriče jesu praktični muškarci koji su u stanju da se snađu u bilo kojoj situaciji, brzih refleksa i razmišljanja, samostalni i sposobni pojedinci. Bilo da je u pitanju običan kućni kvar, nameštanje šatora, sklapanje police, ili pak neki mnogo složeniji poslovi i situacije, potrudite se da je zadivite onim što znate kako bi videla da umete da razmišljate trezveno i delate u skladu sa onim što prilika zahteva. Ovo ide ruku pod ruku sa prethodnom stavkom i usko je povezano sa osloncem koji ona očekuje, makar to bilo i apsurdno lako menjanje sijalice.

Naposletku, ma koliko vrcav temperament imale, žene Bikovi su neizlečivi i nepopravljivi romantici. Ako samom sebi ne ličite na nekoga ko bi išao s jedne strane grada na drugu kako bi joj se pojavio sa ružom ili ogromnom čokoladom na kućnom pragu, razmislite opet. Da li je vredna vašeg angažovanja? Da li vam se stvarno dopada? Da li bi joj značilo i obradovalo je ako biste s vremena na vreme napravili gest ravan romantičnim filmovima? Odgovori su potvrdni? Onda učinite to! Osmeh na njenom licu i zahvalnost na vama je nešto što nema cenu kada je u pitanju osoba koja nam se sviđa. I ne, nemojte se bojati da ćete biti manje muškarac ako pred njom pokažete emociju – ceniće to više nego bilo šta drugo.

Takodje mozete posjetiti nas drugi post gdje detaljno objasnjavamo  Kako osvojiti devojku Ovna

You may also like...