Kako napaliti zenu koja vas zeli

Kako napaliti ženu porukama

 

 1. Napravite sopstvenu erotsku priču. Ne postoji bolji sled događaja i intimni tok razgovora niti bolji način kako napaliti ženu porukama od zajedničkog maštanja u tekstualnom obliku. Kada dovedete razgovor do tačke kada već počinju da se naziru seksualne aluzije, ohrabrite se i oslobodite i zajedno sa svojom lepšom polovinom (ili bilo kojom ženskom osobom sa kojom imate namere ovakve vrste) počnite porukama da “pričate priču” u kojoj ćete vas dvoje biti glavni akteri. Krenite od početka: kako priča počinje, gde se nalazite, šta nosi ona, a šta vi; potom, krenite sa škakljivijim detaljima, gde biste to uradili, kako, opisujte detalje jedno drugom i maštajte. Da biste došli do sledeće tačke, potrebno je i te kako napaliti ženu do te mere da poželi još. Ako inicirate ovakvu vrstu dopisivanja uspešno i ako je devojka za to raspoložena, uspeh nikako neće izostati – ona će jedva čekati da vas vidi i sve to sprovede u delo.
 2. Najslađe je postepeno. Ne morate biti poseban maher da biste znali kako napaliti ženu porukama – svaka žena je priča za sebe. Krenite od blagih provokacija, koje će ona, ako je sreće i ako joj se to dopada i želi sa vama nešto više, prihvatiti i nastaviti niz. Ako je ne zanimate, verovatno vas neće ohrabrivati da je provocirate. Dakle, polako. Nemojte odmah krenuti u rafalne poruke koje opisuju šta biste joj radili, sirove reči i opise i vulgarnosti. Pre svega, otkrijte u kolikoj meri je “bezobrazna” i koliko kod nje prolaze slobodnije poruke, bezobrazne igre reči i dvosmislene provokativne skrivene poruke. Ako se uverite da je spremna da uzvrati istom merom, tek onda krenite intenzivnije.
 3. Seksi igra istine. Znate šta je igra istine i istina-izazov, to ne moramo da vam objašnjavamo. Osim što se igra po žurkama, ovakva igra u malo izmenjenijem izdanju,može i te kako da začini mala, privatna dopisivanja i bolje upoznavanje sa nekim koga ste,na primer, nedavno sreli i sa kim upoznavanje na tom polju tek počinje. U ovom slučaju, jedino pravilo je da pitanja moraju biti seksi. Oslobodite se – pitajte je o pređašnjim iskustvima, o mišljenjima o nekim seksualnim egzibicijama, o “veličini”, o preferencijama kada je reč o erotskim stvarima – i spremite se da odgovorite na njena pitanja. Nakon ovakvih razgovora varnice se mnogo brže pale i prerastaju u plamen, a i bolje se upoznajete u seksualnom smislu – samo pokušajte i videćete.
 4. Jednom započeto redovno začinite. Da bi se varnice održale, budite spremni da se okrenete i faktoru iznenađenja: kad se najmanje nada (dok je na poslu, u školi, na sastancima bilo koje vrste, sa drugaricama), uputite joj direktnu poruku/sms/inboks o tome šta biste joj tog trenutka radili, uz slikovite detalje i slobodne opise situacija. Dajte joj do znanja da biste voleli da je pored vas u tom momentu i dajte sve od sebe da joj zagolicate maštu. Ako znate šta je konkretno pali (tipa,poljupci u određenim zonama ili bilo koja preferirana vrsta seksa), “bocnite” je pominjući upravo to.

 

Kako napaliti ženu dodirom

 

Jedno je kada se strasti raspaljuju porukama – ali šta radimo kada sve postane stvarnost? Devojka je pred vama, konačno je imate pred sobom posle toliko maštanja i razmenjenih vrućih poruka – kako sada sprovesti u delo što uspešnije ono čemu zajedno žudite i što priželjkujete? Poslušajte nekoliko zlatnih pravila kako najlakše napaliti ženu dodirom i učiniti da  ga poželi na duže staze i mnogo više od toga.

 

 1. Istražite njene erogene zone i ono što nju samu pali. E, zbog ovoga su razgovori na temu seksa i “napaljivanje” porukama, između ostalog, važni i značajni. Verovatno ćete već u razgovoru s njom shvatiti koji su delovi nje posebno osetljivi i gde je najviše pale dodiri. U slučaju da ste “priveli” devojku sa kojom niste imali prilike da pričate na tu temu, onda je vreme da postanete istražitelj – krenite redom sa zonama kod kojih nema promašaja. Neke od najosetljivijih područja kod devojaka su vrat i uši, kojima trebaju što senzualniji dodiri (intenzitet zavisi od toga da li ste krenuli sa laganim maženjem ili nečim žešćim), grudi i zadnjica (koje nikako ne treba previše snažno stiskati, već se opustite i lagano krenite na stvar – to će žensku osobu mnogo više naložiti od nekontrolisanog stiskanja i stezanja), kao i intimniji delovi, do kojih se dolazi postepeno – nikada nemojte prvo gurati ruke “preko reda” – uživajte u pipkanju i pustite nju da uživa. Neke devojke uzbuđuje i igranje njihovom kosom, maženje ruku i butina – ne budite lenji pa isprobajte sve, a ona će vam već svojom reakcijom dati do znanja šta joj najviše prija.
 2. Ako je nešto potvrđeno sa sigurnošću, to je da se muškarci više pale potpomognuti svojim vizuelnim osećajima (čulom vida, iliti onim što gledaju), dok je ženama mnogo veći afrodizijak zvuk. Nebitno hoće li to biti vaš duboki glas, vaše uzdisanje/duboko disanje, stenjanje ili neke bezobrazne reči, one to prosto obožavaju u kombinaciji sa dodirivanjem pravih mesta i osluškivanjem njihovih potreba. Ne treba da vas bude sramota – niste ni svesni koliko će to učiniti situaciju nategnutijom, senzualnijom i seksipilnijom.
 3. Dirty talk nije sramota, takođe. Naravno, ukoliko ste sigurni da devojka s kojom se mazite nije jedna od onih devojaka koje se užasavaju kada čuju reč “kučka” ili koje smatraju da to nije njihov fazon. Dajte sebi oduška i dok je pipkate, ljubite, mazite, štagod radite, pričajte joj i opisujte kako se osećate, šta joj radite, šta ćete joj tek raditi, koliko je želite i sve što u trenutku osećate. Posle toga može samo još snažnije da vas zgrabi, ako već nije 🙂
 4. Jače nije uvek bolje. Kao što smo već pomenuli kad smo govorili o erogenim zonama, većina žena se užasava prejakih dodira, stezanja, i više to doživljava kao mučenje nego kao maženje. Čak i ako vam je namera da nakon takvog početka imate divlju noć ili neobuzdan provod, ipak nemojte svom silinom grabiti gde stignete. Što strastvenije i sporije,a opet intenzivnije dodirujete, to više poena dobijate kod nje, zagarantovano. To ne znači da vaši dodiri treba da budu mlaki, samo da treba da imate meru. Kako napaliti ženu dodirom ne ume svako, baš zbog kršenja ovog pravila, vi ćete sasvim sigurno imati plus u startu.

 

Kako napaliti ženu do ludila

 

Dakle, da rezimiramo. Prethodna dva odeljka opisuju ono što ima jedan cilj: napaliti ženu do ludila, a pritom napaliti i sebe samog kako bi sve prštalo od varnica u krevetu. Kada se sumiraju najvažnije činjenice, evo šta dobijamo:

 

 1. Prvi korak su poruke. Samim tim što u tom trenutku niste pored nekog kome trenutno šaljete seksi poruke i sa kim razmenjujete maštarije, čežnja je veća sa obe strane, a to, kao što smo već ranije zaključili, dovodi do toga da će vaša devojka zasigurno jedva čekati da vas se dočepa čim joj budete bili blizu. To će probuditi slatko iščekivanje, zamišljanje, a nema ničega boljeg, složićete se, od nečega što mnogo želimo i nakon toliko vremena dobijemo. Napaliti ženu do ludila upravo je postalo lakše korišćenjem ovog saveta, zar ne?
 2. Razmenjujte fantazije. Nemojte se ustezati da sa svojom partnerkom hrabro razmenite sve one maštarije koje ste dugo čuvali za sebe. Želite da vas dodiruje po nekom određenom mestu? Recite joj! Želite da probate neku novu pozu ili seks na nekom specifičnom mestu? Podelite to sa njom. Najverovatniji scenario je taj da ćete saznati i njene fantazije, saznati koliko se poklapaju njena i vaša maštanja i zajedno ih realizovati na obostrano zadovoljstvo.
 3. Dubok, nežan glas i šapat su novo ime za erotiku. Koristite ga u intimnim trenucima, dajte sve od sebe da ne zvučite kao da vam je to prvo maženje od doba Jure i kao da nikad niste prišli ženi – potrudite se da zvučite opušteno i prepustite se. Baršunast glas i poneka bezobrazna rečenica čine čuda.
 4. Komplimenti, komplimenti, komplimenti. Pronađite one delove njenog tela koji vas totalno izluđuju i otvoreno joj kažite to. Nema stvari koja će joj više podići samopouzdanje i učiniti da se oseća seksi, kao i da želi da vama bude što više seksi, od usputnog komentara na račun njene guze, grudi “koje obožavate i sa kojima bi svašta da radite”, “savršenih nogu” koje bi se super uklopile oko vašeg vrata i tome slično. Što je ona zadovoljnija sobom, više će imati volje da i vama bude zgodna, lepa i privlačna. Pokažite joj rečima i svim ostalim sredstvima koliko vas pali. To će joj imponovati i možete očekivati samo bolje i atraktivnije – do ludila.

 

Sa muškarcem koji zna sva ova pravila, koji shvata kako napaliti ženu, devojku, moguću kombinaciju ili koju god drugačiju varijantu, i uspešno primenjuje ono što ovaj tekst donosi, svaka žena će bespogovorno biti privučena kao magnetom. Ono najbitnije –  nikad joj neće biti dosadno i nikada neće ni pomisliti da ode drugom muškarcu jer će u vama, koji posedujete sve ovo i koji se trudite oko nje, imati sve ono što želi, a to je ono što vi želite.

 

 

You may also like...