Kako napaliti devojku koja vam se svidja

 

Kako napaliti devojku u krevetu

 

Misterija zvana “kako napaliti devojku” od pamtiveka uglavnom počinje ovim pitanjem. Imati želju da zadovoljite nekoga u krevetu implicira da vam je stalo da ostavite utisak na tu devojku i da biste želeli da ono što bude imala s vama bude za pamćenje, nezavisno od toga da li se radi o kres šemi ili devojci sa kojom ste u vezi. Postići to i napaliti devojku u krevetu neminovno znači naučiti kakve stvari nju dovode do ludila i ne biti sebičan. Nemojte da oklevate ako je potrebno da provedete malo više vremena saznajući sve to o njoj, a kada saznate, potpuno se posvetite njenom zadovoljstvu ako želite da joj sa vama bude nezaboravan provod, a sebe na kratko sklonite u drugi plan – kod vas je to lako, skoro pa ide i samo, zar ne?  Kada je rec o solucijama kako napaliti curu u krevetu, definitivno je najlakse opustiti se i zajedno sami doći do spoznaje šta pali, a šta ne, ali kroz nekoliko bitnih faza.

  • Prvenstveno joj pokažite da želite da te trenutke poklonite samo njoj i da su specijalno za nju – ugasite telefone, televizore, tablete, ne otvarajte vrata ako neko zazvoni, jednom rečju, ponašajte se kao da je jedino na svetu što postoji i počnite da je vodite ka ekstazi. Svest o tome da se trudite specijalno za nju i da vas ima samo za sebe još više će pojačati osećaje koji se u njoj lagano rasplamsavaju.
  • Nađite zlatnu sredinu – naučite da budete oba u isto vreme – dominantan i nežan, jer spoj ta dva nešto što žene privlači poput magneta, budući da većina njih, koliko god da su samostalne, voli da se oseća zaštićeno, pa čak i za vreme seksa na neki način. Milujte je redom po svim mestima koja vam dođu pod ruku, ako je potrebno dugo i zadirkujuće, nežno je ljubite po vratu, u kosu, iza ušiju, po grudima, ali se nemojte ustručavati ni da je malo pritisnete uza zid, povučete za kosu ili šljepite po guzi. Poklonite joj ravan pogled u oči (nemojte glumiti opasnog baju i upućivati opasne poglede na silu – delovaće smešno i ubiće čitav vajb koji ste stvorili – već dozvolite sebi da se i sami naložite, a onda joj spontano uputite jedan koji će je naterati da shvati šta budi u vama. Razmenjivanje pogleda u tim trenucima je jedan od snažnijih afrodizijaka kako za žene, tako i za muškarce, stoga se nemojte ustručavati ni stideti. Zagrljaji u toku seksa takođe nisu samo za slabiće – ni sami niste svesni koliko je zapravo erotičan u spoju sa sporim ljubljenjem, provlačenjem prstiju kroz njenu kosu (ili blagom vučenju iste, ako je devojka za to). Dakle, ključ kako napaliti devojku u krevetu nije ništa drugo do nalaženja savršenog balansa između ove dve (pomalo) krajnosti, i to u pravom trenutku.
  • Ma koliko god da volimo neke stvari u krevetu, isprobavanje nekih novih sitnica nikad nije na odmet. Trudite se da budete inovativni: ispitujte je o njenim fantazijama, “ispipavajte teren” i saznajte neke nove i neiskazane stvari koje je potencijalno mogu uzbuditi i prvom sledećom prilikom uradite upravo to. Ne postoji onaj koji se rodio naučen i ko je od rođenja znao kako napaliti devojku u krevetu i šta joj raditi da poludi. Ključno je slušati njene potrebe i želje, skrenuti joj pažnju da želite da bude otvorena i slobodna u vezi sa time sa vama i pridržavati se onoga što vam ona “odaje”. Dakle, u pitanju je timski rad – ona je ta koja će vam pokazivati šta je pali, a vi ćete je pratiti i pritom se i sami napaliti i zadovoljiti se dok zadovoljavate nju, na obostrano zadovoljstvo.

 

 

Kako napaliti devojku recima

 

Za oni koji misle da je ovo težak zadatak i koji smatraju da ne znaju kako napaliti devojku rečima – nije toliko teško koliko se ponekad i ponekome može činiti. Ali jeste ključno, pored uzbuđivanja devojke dodirom. Štaviše, čak i pre nego što krenete u akciju dodirivanja i bilo kakvu drugu, morate sami shvatiti kako napaliti devojku rečima prethodno i naterati je da počne da razmišlja o vama na takav način, a njene demone da polude iznutra. Postoje dva načina na koja se rečima može postići ovo: dok ste na različitim mestima, sa porukama kao glavnim sredstvom razmenjivanja tih reči ili pak, dok sedite/stojite jedno pored drugog, licem u lice i imate mogućnost usmenog kontakta i komunikacije.

Ono što možete uraditi u oba slučaja jeste govorenje o neseksualnim stvarima, ali u seksualnoj konotaciji. Dok porukama razmenjujete bezazlene šale i utiske o nečemu, pokušajte da ubacite blago seksualnu aluziju na bilo šta što ne mora biti usko povezano sa seksom, ali onima koji imaju prljav mozak ipak jeste – krevet, vlažnost, veličina (počnite sa raspravljanjem o tome je li veličina bitna i tome slično) – koristite igre reči, tek toliko da joj pokažete da i vaša mašta igra prljavo. Do nje je hoće li shvatiti vaše namere i krenuti dalje sa igrom, sve dok na red ne dođu konkretne pikanterije koje se u jednom trenutku mogu pojaviti.

Takođe, i kod usmenog i kod pismenog kontakta možete pokrenuti konkretne seksualne teme, koje ćete lagano “personalizovati” – iliti uključivati i vas dvoje. Spomenite kao nenametljivo neko svoje nezaboravno iskustvo, pomenite nešto što vas pali i nemojte se sramiti da u tome budete otvoreni ako je i ona. Razgovori o takvim temama vrlo, vrlo često brzo postaju vreli i odlaze u svakojakim pravcima. Ako stojite jedno pored drugog, svemu tome pridodajte značajan pogled ili zagonetni osmeh – ništa preterano, dovoljno da začini ono što ste rečima izazvali.

Ukoliko razgovarate s njom preko poruka, možete joj se pohvaliti da upravo gledate odličan film/čitate skroz kul knjigu, a kada vas pita koje i o čemu se radi, navedite neki/neku za koje znate da obiluju erotičnošću i opišite joj u tančine temu i kakav utisak na vas to ostavlja. Za slučaj da ste slobodniji sa partnerkom, recite joj da upravo gledate erotski film i da glavna glumica, koja upravo radi… – pa opišite šta radi, kako, kome – izuzetno podseća na nju i da biste rado sada gledali nju u toj ulozi sa vama, uz mnogo detaljne deskripcije i začinjene detalje. Slobodno joj opišite poze i radnje koje se dešavaju na ekranu – nju će u trenutku naložiti pomisli koje će se javiti nakon vaših reči i objašnjavanja, kao i vaša želja da to sve uradite sa njom. A kako dovesti djevojku do ludila rečima podrazumeva i biti maštovit, imaginaciju nemojte štedeti, čak i ako ste izmislili da gledate film i to joj rekli samo da biste započeli razgovor.

Za slučaj da ste na nekom javnom mestu, približite se skroz njenom uhu i šapnite joj da imate ogromnu želju da je momentalno skinete i da joj svašta radite ili joj recite da biste je, na primer, sad odmah poveli do toaleta ili nekog bližeg javnog mesta i naterali je da vrišti. Budite bezobrazni, zanimljivo je kad ste prinuđeni da se pravite ludi jer ste okruženi ljudima, a u vama radi vulkan. Samo ćete jedva dočekati da je zgrabite za ruku ili da vas ona zgrabi i povede negde, ili da stignete kući i bacite se jedno na drugo.

Ove stvari su samo uvod u ono što sledi – uzbuđivanje devojke dodirivanjem i korak bliže ka vrtlogu strasti i seksa.

 

 

 

Kako napaliti devojku dodirom

 

Ako tek osvajate ženu i želite da je napalite dovoljno da inicira nešto više ili vas barem ohrabri u tome, ovim ovim stvarima treba prilaziti suptilno, te tako ne treba glumiti divljaka i odmah skakati na nekoga i biti navalentan. Svaki iole svestan muškarac zna da takve stvari ne prolaze i nikoga ne čine zaintesovanim ni napaljenim. Najlakši način kako probiti led i kako napaliti devojku dodirom je navodno slučajna “bliskost” – pribijte se uz nju dok joj objašnjavate nešto što piše na papiru, kako radi aplikacija na mobilnom telefonu, kako radi mašina, dok joj pokazujete reklamu na tabletu ili laptopu,praveći se da ste potpuno skoncentrisani na sadržaj na koji i njoj skrećete pažnju, bez neprirodnog ponašanja. Dok njoj dolazi do svesti da ste se vi pribili uz nju, pokušajte da pomerite njen fokus na ono o čemu govorite kako ne bi posumnjala da to namerno radite i ponašajte se što je spontanije i suptilnije moguće. Prilikom pokazivanja nekih stvari rukom, obavezno očešite njenu, ili na primer, namestite nežno njen prst na dugme koje treba da pritisne. Zatim se odaljite, kao da se ništa nije desilo, i pustite je da primi informaciju o bliskosti vašeg tela i da stvori određeni osećaj. Ponovite to čim budete imali priliku. Dok se budete pozdravljali sa njom, čvrsto je zagrlite i lagano je poljubite u obraz, zadržavajući usne na njemu koji trenutak. Uhvatite njen struk i nežno je pomerite ako vam stoji na putu dok se krećete kroz prostoriju i blago joj se nasmejte. Neka se navikne na vaš dodir i neka njom prostruji osećaj blizine i već ste na pola puta ka uspehu i uskoro ćete znati je li vaša strategija uspela.

Jednom kada shvatite da joj to prija ili kada vam sama pokaže to time što se neće povlačiti, buniti ili odmicati, počnite sa konkretnijim znacima. Recite joj da miriše savršeno i pitajte je možete li da se približite da pomirišete bolje, a zatim lagano primaknite nos njenom vratu i “prošarajte” po njemu,ispod uha. Vrat je jedna od najosetljivijih erogenih zona kod žene, tako da će joj ovako nešto nesumnjivo poslati trnce niz kičmu. Pored toga, možete nastaviti sa dodirima oko struka i laganim poljupcima koji su bezobrazno blizu usnama pri pozdravu, sve dok se jednom prilikom ne omakne da “slučajno” promašite i poljubite baš njih.

Međutim, ako se pak pitate kako napaliti dodirom devojku sa kojom već imate određeni odnos, tu već možete imati veću slobodu. Sve ovo što je nabrojano gore možete primeniti i ovde – ponekad je izuzetno erotično ponašati se i dodirivati se na neviniji način i vratiti se u period kad ste se još uvek muvali i udvarali jedno drugom. Ruke su takođe opasna oblast kada su u pitanju nervni završeci koji bude golicanje u ženskom telu – stoga isprepletite ruke sa njom pre nego što počnete bilo kakvu drugu, “prljaviju radnju” i mazite je po dlanu i prstima najlaganije moguće. Ili čak uzmite njen prst u usta i posisajte ga, ili ga prosto pospite sitnim, laganim poljupcima. Pored svih ostalih erogenih ženskih zona slabo ko se seti ruku, a one ponekad najjače raspale strasti, samo ako se njima rukuje kako valja! Ukoliko se nalazite negde na javnom mestu, u kafiću, restoranu ili bilo gde drugde, iskoristite priliku i pomilujte njenu butinu ispod stola, penjući ruku ka gore, a ako imate dovoljno smelosti i dovoljno ste pokriveni, “dovršite” radnju do kraja. Ako devojka nosi suknju, mazite je po nozi i postepeno se približavajte intimnim delovima; ako ste, opet, smeli, pomerite joj veš u stranu i poigrajte se. Biće zanimljivo gledati je kako se preznojava, previja i gleda vas na ONAJ način.

Sve ovo u kombinaciji sa izuzetnom hemijom koja struji oko vas neće oduzeti previše vremena pre nego što vas strasti obuzmu i rešite da ih zadovoljite – bilo da to znači odlazak kući, pronalaženje nekog skrovitog mesta i davanje oduška fantaziji koju ste probudili. Jedno je sigurno – dodir u kombinaciji sa rečima bez sumnje je jači afrodizijak od bilo kog erotskog filma i bilo kojih pikantnih priča koje ste čuli od svojih drugara, iako se čini da oni sasvim sigurno znaju kako napaliti devojku; najjači osećaj je kada to sami postignete i kada u njemu uživate celim telom i duhom, sa nekim ko vas posebno privlači i tako napravite pravi vatromet u spavaćoj sobi  (ali i svugde drugde gde vam srce poželi!) koji će potrajati!

 

 

You may also like...