Kako najlakše smuvati devojku koja vam se dopada

Kako,pitate se? Pa, lepo, onda kada se i vi njoj sviđate dovoljno da želi da se smuva s vama. Lakšeg načina od ovoga nema. Problem nastaje kada shvatite da devojka nije toliko zagrejana za vas, ili pak ne zna ni da gajite neka osećanja ili simpatije prema njoj, ili pak ne zna da uopšte postojite. Situacije su mnoge, a u slučaju da vam je prosto samo stalo da sve to protekne što je lakše i brže moguće, onda morate biti brzi i poprilično otvoreni.

 

  1. Bez uvijanja joj recite o svojim namerama/osećanjima. Tu nema mesta prijateljskom približavanju devojci – potrebno je da bez ikakvih “umotavanja” objasnite devojci da vam se dopada i da je želite. Šanse su 50:50 – može se desiti da joj se ne dopadate i da će vam to i reći, ali se može desiti i da se vi, igrom slučaja, dopadate njoj i da će prihvatiti ono što joj pričate i pristati da se upustite u nešto. Glumljenje prijatelja samo oduzima dragoceno vreme koje trošite na nešto što čak ni ne želite da ostane tako, stoga reskirajte i bacite sve karte na sto.
  2. Potrudite se oko svega onoga što znate da voli. Ukoliko je bar malo poznajete, ugađajte joj što više i trudite se da uvek imate keca u rukavu kad su u pitanju stvari koje joj se dopadaju. Dilujte joj slatkiše, nabavljajte joj nove epizode serije, budite spremni da razgovarate sa njom satima na mnoge teme i pokušajte da joj budete zanimljivi do te mere da ona sama želi da provodi puno vremena u razgovoru s vama.
  3. Budimo iskreni – najlakše i najbolje ćete proći ako imate većinu stvari koje žene vole. Znate i sami šta to podrazumeva: šarm, zdrav humor, pristojan izgled (ne zapušten), načitanost, spremnost na razgovor.. Radite na svim stvarima sa spiska na kojima možete raditi, ili, bolje objašnjeno, radite na sebi kako bi i ona shvatila ko ste i šta ste i šta sve možete. Krenite u teretanu, provedite malo više vremena u sređivanju, počnite da čitate i informišete se o stvarima, radite na svojoj relaksiranosti i vežbajte opuštanje, bez zadrške komunicirajte.. Ne samo da će nju to privući već ćete vi sami postati jedna nova osoba, bolja kako za druge, tako za samog sebe, što je najvažnije.  Kako najlakše smuvati devojku

 

Kako smuvati devojku preko fejsa

 

  1. Imate dve opcije. U zavisnosti od toga poznajete li devojku ili ne poznajete, možete izabrati da li ćete joj se približiti preko zajedničkih prijatelja koje imate ili ćete, ukoliko ih nemate, morati sami prokrčiti put prema uspehu. Pre nego što se bacite na planiranje,osmotrite njen profil i “pročačkajte” po njenom izboru muzike, obratite pažnju na statuse (kroz njih ćete saznati dosta o njenim stavovima i mišljenju), pregledajte slike (da se uverite da vam se dovoljno dopala!), a zatim krenite sa realizacijom plana.
  2. Moji prijatelji su i tvoji prijatelji? Fantastično. Vaša misija automatski postaje lakša. Naravno, oni trebaju i moraju biti obavešteni o vašem planu zavođenja i spremni da sarađuju sa vama kako bi vas naizgled spontano spojili. To se svakako može učiniti na više načina, ali možda najefektniji jeste – namestiti situaciju. Neka vaš zajednički prijatelj, na primer, postavi link benda za koji ste prethodnim istraživanjem shvatili da ga devojka takođe jako voli i neka taguje nju i vas. Može biti link, može biti neka simpatična, smešna slika na temu muzike koju slušate ili serije kojom ste oboje zaluđeni, tek, neka vaš prijatelj tu povuče konce. Prirodan sled događaja su komentari na link – potrudite se da u komentarima započnete opušteno ćaskanje sa njom, i spontano joj obećajte neki link ili sliku u inboks. To će biti izgovor da razgovor započnete “četom u čet” – a onda je sve do vaše maštovitosti i toka razgovora. Ako se poklopite, razviće se još hiljadu tema, o kojima možete da proćaskate i u izlasku ili na kafi.
  3. Nemate zajedničkih prijatelja? Približite joj se preko objava, zajedničke muzike ili drugih tema za koje možete naći inspiraciju na njenom profilu. Ovoga puta nećete imati pomoć, već ćete sami morati preuzeti stvari u svoje ruke. Počnite sa lajkovanjem objava, trudeći se da je ne izbombardujete lajkovima i reakcijama svakodnevno, već da s vremena na vreme izgleda da vam je, eto, slučajno naišla njena slika ili link i da ste odreagovali. Nakon toga možete s vremena na vreme prokomentarisati objavu koja vam upadne u oči i o kojoj biste zaista imali da kažete nešto pametno, i onda učinite isto što biste uradili i u prethodnom slučaju – pošaljite joj u inboks negezanimljivosti vezane za diskusiju iz komentara i započnite priču.

 

Imajte u vidu da, iako je ponekad mnogo lakše biti hrabar pisanim putem, devojku ne možete zaista smuvati “preko fejsa”. Fejsbuk možete iskoristiti kao sredstvo približavanja devojci, ukoliko ste previše stidljivi za kontakt uživo ili prosto ukoliko nemate prilike da je češće viđate jer ne idete na ista mesta. To može biti fin početak, ali ništa dok se ne nađete sa osobom oči u oči, na kafi, čaju, pivu ili bilo kom drugom piću ili hrani po izboru – tek tada se bacite u slatku realizaciju i prenesite vašu romansu “sa žice” u stvarni život! Takodje ako vas zanima kako smuvati devojku u školi mozete procitati nas clanak o kojem smo takodje pisali i nauciti mnogo novih stvari sto se tice muvanja.

You may also like...