Kako impresionirati i iznenaditi devojku

Kako impresionirati devojku

 

Poznato je da nikoga ne možemo naterati da se zaljubi u nas ili da se za nas zainteresuje ako to ne ide prirodnim putem. Sigurno ste se i sami često susretali sa pokušajima da ostavite utisak na nekoga, ali da iz mnogih razloga to ne uspeva; neki od vas su se možda okretali dobroj staroj narodnoj da ne uspeva lep, nego uporan, ali na pogrešan način,i time samo udaljili devojku od sebe.

Međutim, ono što uvek možemo učiniti u svoju korist jeste učiniti sebe dopadljivijim onome čiju pažnju želimo da privučemo. To podrazumeva da izdvojimo samog sebe iz mora drugih momaka koji se potencijalno bore za njenu naklonost ili pak potencijalne kokurencije kada su u pitanju momci koji se njoj mogu dopasti.

 

 

  1. Pokažite joj da ste drugačiji. Sigurno postoji nešto po čemu se razlikujete od ostalih momaka kojima je okružena ili neka vaša osobina koja vas izdvaja ili na koju ste ponosni. Potrudite se da pokažete svoje kvalitete, ali nepretenciozno i bez uobraženosti, kako biste se izdvojili od drugih i kako bi shvatila da niste kao ostali. U te kvalitete spada svašta, počev od inteligencije, obrazovanja, načitanosti, rečitosti, pa preko odnosa sa ljudima i prema ljudima, sve do nekih ličnih osobina za koje pretpostavljate da će joj zagolicati maštu i privući je.

 

  1. Približite se njenim interesovanjima. Kada definišite kojom stranom svoje ličnosti želite da je impresionirate, potrudite se da jednako i pokažete da ona impresionira vas. Istražite njena interesovanja, slušajte je dok o njima priča, pa čak se i sami informišite o nekim zanimljivostima koje nju mogu interesovati. Ceniće vaš trud, ali i svestranost i spremnost da proširujete svoje znanje o stvarima, bilo da je u pitanju istorija rok muzike, putovanja ili pak neke ozbiljnije, stručne teme. To će biti ogroman korak ka zbližavanju i moru zajedničkih tema, jer ne postižu se uvek sve stvari izgledom – mnogo toga je u glavi i u mozgu.
  2. Ponašajte se kao odrasla osoba. Retko koja devojka će reći da ju je impresioniralo neozbiljno ili detinjasto ponašanje i da ju je baš to privuklo da se zaljubi u nekoga. Zapamtite, niste cirkusko majmunče, već muškarac, te se potrudite da takav utisak i ostavite. Detinjarije, neslane i vulgarne šale, ismevanja i ostale klinačke fore ostavite za sobom i pokažite zrelost i odmerenost. Naravno, ponašati se kao odrasla osoba ne znači da treba da budete opušteni kao na zubarskoj stolici, već da treba da napravite idealan balans između zabavnog i odmerenog tipa. Dakle, imajte meru.
  3. Ne bojte se da izrazite svoje mišljenje. Žene vole muškarce koje nije strah da pred bilo kime odbrane svoj stav, čak i ako svi drugi misle drugačije, i koji umeju da ispolje svoja razmišljanja bez bojazni i osude tuđih. Čak i ako ne deli vaše mišljenje o nekim stvarima, na primer, o verskoj opredeljenosti, o statusu azilanata, ili o muško-ženskim odnosima, devojka će poštovati to što njoj dajete prostora da ispolji svoje i što ne odstupate od svojih argumenata, što automatski implicira da ste stabilno nastrojeni i da imate svoje “ja”.
  4. Nemojte igrati igrice. Budite svoji. Nemojte izaći sa njom, a onda je namerno ne nazvati nedelju dana. Nemojte brojati koliko puta ste se vi javili prvi, a koliko puta ona (osim ako vi niste jedini koji se javlja od početka, onda tu nešto ne štima). Ako vam se dopada, to joj otvoreno i recite, bez uvijanja. Ako vam se nešto kod nje dopada, nemojte se ustezati da joj skrenete pažnju šta vas fascinira kod nje. Kalkulisanje i proračunatost nisu uvek najbolja ideja, pogotovu kad vam se neko zaista sviđa i kad imate utisak da se za nekoga vredi boriti. Ma koliko među muškarcima važilo da se devojke primaju na igre i igrice, istina je da su od njih – umorne. Stoga poštedite sebe i nju takvih stvari i počnite da zasnivate odnos na otvorenosti – treba li da napomenemo da će je oduševiti što niste kao ostali momci koji bez takvih igrica ne mogu?

You may also like...